Mainosta

Mainosta meillä -me tavoitamme suurpääkaupunkisedulla asuvat

Tietoa online-mainonnasta lähilehdissä ja mobiilissa

Verkkomainonnalle sivustoillamme on useita vaihtoehtoja. Voit tavoittaa koko suurpääkaupunkiseudun, tai voit kohdistaa näkyvyytesi siihen alueeseen tai kaupunginosaan, missä ovat asiakkaasi. Hyvä vaihtoehto on myös valita näkyvyys yksittäisen lähilehden sivustolla.

Lisätietoja online-mainostamisesta

Yhteystiedot:

myynti@letterbox.fi

Puhelin 09-2600107

Tietoa mainostamisesta LetterboxMedioiden painetuissa ja kotiin jaetuissa lähilehdissä

LetterboMedioiden lähilehdissä tavoitat kotitaloudet Helsingissä ja ympäristökaupungeissa. Jokainen 27:stä lähilehdestämme ilmestyy painettuna omalla alueellaan kerran kuukaudessa.  Joka viikko – ympäri vuoden – jaamme paikallislehtiämme suoraan ostovoimaisiin kotitalouksiin eripuolilla suurpääkaupunkiseutua.
Yrityksille on tärkeintä tavoittaa lähialueen asukkaat, koska kotitaloudet tekevät ostoksensa mieluiten lähialueelta. Lähilehden sivuilla lukijalla on aikaa tutustua ilmoitukseen ja koska lähilehti käsittelee oman lähialueen asioita, on se aina mielenkiintoinen.

LetterboxMedioiden lehdet jaetaan omana jakelunaan -ei mainosnipun välissä- siksi tavoitamme myös ”ei mainoksia” kielloin varustetut postiluukut. Nopeasti, tehokkaasti ja saumattomasti.

ILMESTYMISAIKATAULU 2017

VARAA TÄSTÄ HELPOSTI OMA NÄKYVYYTESI

Yksityishenkilön mainokset lähilehdessä

Myös yksityishenkilönä sinun on erittäin hyödyllistä tavoittaa paikallisesti. Ehkä sinulla on jotain mitä haluat myydä? Vai täytyykö sinun löytää lapsenvahti, tai ehkä etsit vuokra-asuntoa? Syitä voi ja saa olla monia. LetterboxMedioiden lehtien sivuilla saat viestisi näkyville sujuvasti, helposti ja edullisesti.

SIIRRY VARAAMAAN OMA NÄKYVYYTESI

Esittele oma yrityksesi lukijoillemme

Yritysesittely. Esittelemme maksutta yrityksiä sekä verkkojulkaisussa että painetussa lehdessämme. Kerro lukijoillemme omasta yrityksestäsi vastaamalla toimituksemme laatimiin kysymyksiin:

Siirry tekemään yrityksesi esittely tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.