Tammisto edelläkävijänä – nestekaasuautomaatti avattiin

Tammiston K-Citymarketin pihalla otettiin käyttöön nestekaasuautomaatti kesäkuun puolivälissä. Avajaisten aikaan kyseessä oli Suomen ensimmäinen kuluttajille suunnattu nestekaasuautomaatti, tiedotti Oy AGA Ab.

Automaatista asiakas voi joko ostaa uuden nestekaasupullon tai vaihtaa tyhjän pullonsa täyteen. Itsepalveluautomaatti on avoinna ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.

Tammiston jälkeen vastaavia nestekaasuautomaatteja on avattu seitsemässä muussa paikassa. Pääkaupunkiseudulla nestekaasuautomaatti on Helsingin Itäkeskuksessa ja Viikissä sekä Espoon Tapiolassa ja Järvenperässä.

‒ Olemme iloisia, että olemme yhdessä K-ryhmän kanssa voineet tuoda nestekaasun käyttäjille uuden ja vaivattoman tavan ostaa kaasua. Kuluttajat ovat ottaneet nestekaasuautomaatit ilolla vastaan ja uudelle itsepalvelulle on selvästi ollut kysyntää, sillä kesäkuussa avattujen ensimmäisten automaattien myynti on ollut odotettuakin parempaa, kertoi AGA:n nestekaasuliiketoiminnan kehityspäällikkö Juho Luodeslampi.

Kesäisin nestekaasua käytetään muun muassa grillauksessa kesämökeillä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.