Ystävänpäivän konsertti striimattuna Pakilassa

Pakilan Musiikkiopiston nuoria soittajia.

Pakinkylän leijonaklubi on järjestänyt säännöllisesti Ystävänpäivän konsertin Pakilan kirkossa vuodesta 2003 lähtien yhteistyössä Pakilan Musiikkiopiston kanssa. Nyt vallitsevana korona-aikana on konsertti ensimäistä kertaa suunniteltu järjestettäväksi striimattuna 11.2.2021 kello 19, kertoo Lasse Halme leijonaklubista.

Musiikkiopiston rehtori Anni Holma kertoo, että suunnitellussa ohjelmassa on muun muassa poimintoja Les Miserables- musikaalista lauluoppilaiden
esittäminä, sekä pitkälle edenneitä solisteja ja yhtyeitä. Lisäksi miesyhtye kajauttaa sermien takaa ikäänkuin revanssina peruuntuneen itsenäisyyspäiväjuhlan jäljilta jotain juurevan suomalaista isänmaallista. Opisto pyrkii aikaansaamaan ohjelman, joka kuvaisi
Pakilan Musiikkiopiston monipuolista ohjelmatarjontaa mahdollisimman kattavasti. opistossahan on opiskelijoita vauvasta vaariin ja mukana ovat kaikki musiikin lajit rikkaasti ritirinnan.

Vuoden 2013 Ystävänpäivän konsertti oli Marjatta Pokelan Mörköooppera, joka tehtiin yhdessä Pakilan Musiikkiopiston, Paloheinän ala-asteen koulun, Pakilan seurakunnan ja Auroran klubin kanssa. Sitä esitettiin kirkossa usean kerran ja se keräsi yhteensä yli 2000 kuulijaa.

Olli Aulio

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.