Yleisölle avoin: Järvenpäässä etsitään piilotettuja lahjakortteja

0
58
Keravalla 8.6. pidetyn Timanttijahdin 2019 tunnelmia.

Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari KUNKK järjestää jälleen yleisölle avoimen ja maksuttoman Timanttijahti 2019 -nimisen tapahtuman Järvenpäässä lauantaina 15. kesäkuuta kello 9-11.

Timanttijahti-tapahtumassa nuorkauppakamarilaiset piilottavat yrittäjien lahjoittamia lahjakortteja kaupunkiympäristöön ja kävijät voivat etsiä lahjakortteja. Tarkka alue, jonne lahjakortteja on piilotettu, paljastetaan tapahtuman alkaessa Timanttijahti -Facebook sivustolla ja KUNKK.fi nettisivuilla.

– Olemme kuitenkin hyvin keskeisellä alueella Järvenpään kaupungissa. Meidät näkee ja kuulee kyllä. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua, vaan riittää, että sinulla on ikää 18 vuotta ja olet halukas pieneen metsästykseen. Löytäessäsi voittokupongin, tulee se aktivoida tapahtumapisteellämme kyseisenä päivänä. Tämän jälkeen palkinto on hakua vaille valmis ja ennenkaikkea – se on sinun, kerrotaan tapahtumatiedotteessa.

Kyseessä on hyvänmielen urbaani kaupunkijahti, jonka tarkoitus on nostaa esiin alueen yrityksiä ja yrittäjiä. Samalla halutaan muistuttaa pääkaupunkiseudulla työssäkäyviä, mutta Keski-Uudellamaalla asuvia ns. pendlaajia siitä, miten mahtava yritystarjonta omalla asuinalueella on.

– Tämän tempauksen tarkoitus on tuoda hyvää mieltä alueen asukkaille sekä erityisesti parempaa näkyvyyttä alueen upeille ja innovatiivisille yrittäjille ja yrityksille.

Alueelta löytyy elinvoimaa ja vetovoimaisuutta, ja siihen uskovat myös mukaan lähteneet kunnat ja kaupungit Kerava, Järvenpää, Tuusula ja sekä huikea määrä paikallisia yrityksiä.

Timanttijahtiin on sisällytetty kaksi eri kilpailua: Urbaani kaupunkijahti ja päävoitto, kahden hengen talvimatka. Pääpalkintona tänä vuonna on kahden hengen talvimatka vuorille.

Keravalla ja Tuusulassa vastaava Timanttijahti 2019 -tapahtumaviikonloppu pidettiin 8.-9.6.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.