Vanha Herttoniemi muuttuu valtavaksi pihakirpputoriksi

Vanha Herttoniemi muuttuu sunnuntaina 28. huhtikuuta jälleen suureksi pihakirpputoriksi.

Perinteeksi muodostunut pihakirppis järjestetään nyt kymmenennen kerran. Myynti kirpputorilla alkaa aamukymmeneltä ja jatkuu niin pitkään kuin tavaraa riittää.

Herttoniemen asukkaat pystyttävät myyntipöytiä yli sadan kerros-, rivi- ja omakotitalon pihalle. Kaupan on lasten ja aikuisten vaatteita, leluja, astioita, kankaita, kirjoja, levyjä, käsitöitä, pelejä, koruja, suksia, luistimia sekä monenmoisia lastentarvikkeita. Joillakin pihamailla myydään myös polkupyöriä ja huonekaluja.

Pihakirppis on asukkaiden oma kaupunginosatapahtuma, jonka mahdollistajana toimii herttoniemeläinen yleishyödyllinen osuuskunta Hertsikan Pumppu.

– Olemme suunnitelleet pieniä uudistuksia, ja tänä vuonna on luotu interaktiivinen netissä toimiva kartta, johon myyjät voit itse lisätä myyntipaikan ja kertoa myytävistä artikkeleista, kertoo Hertsikan Pumpun asukastoiminnan koordinaattori Kari Uittomäki tiedotteessa.

Herttoniemen pihakirppikseen on etukäteen ilmoittanut osallistuvansa noin 70 länsiherttoniemeläistä taloyhtiötä. Käytännössä myyntipaikkoja on paljon enemmän. Myös Siilitien alue on aikaisempaa vahvemmin mukana.

Vanhan Herttoniemen pihakirppiksellä vierailee parhaimmillaan tuhansia henkilöitä eri puolilta Helsinkiä ja jopa Helsingin ulkopuolelta. Yleisön toivotaan saapuvan paikalle julkisilla kulkuvälineillä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.