Uusi lasten leikkitila Itäkeskuksen uimahalliin

Itäkeskuksen uimahalli avattiin 4.8.2021. Kuva: Helsingin kaupunki

Itäkeskuksen uimahalli on avattu uudistettuna syyskauteen.

Helsingin kaupungin nettisivuilla julkaistun uutisen mukaan Itäkeskuksen uimahallin seiniä koristavat nyt eloisat maalaukset, jotka tekevät paikasta mielekkäämmän ja viihtyisämmän.
Uutisessa kerrotaan, että kaikki seinämaalaukset on toteutettu spray-maaleilla, ja teoksia tehtiin viiteen paikkaan.

Itäkeskuksen uimahallissa on otettu käyttöön myös lasten uusi leikkitila. Leikkitilassa on lattialla pestävä keinonurmimatto, leikkikaluja, leikkikalusteita ja leikkiteline.

– Leikkitilassa lapset ja vanhemmat voivat leikkiä uinnin lomassa, tai vaikka vanhemmat sisarukset telmiä nuorempien vauvauinnin aikana, kerrotaan Helsingin kaupungin verkkouutisessa.

Itäkeskuksen uimahallissa kuten muissakin Helsingin kaupungin omistamissa sisäliikuntapaikoissa noudatetaan voimassa olevia viranomaisohjeita sekä terveysturvallisuustoimia.

– Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa kontaktien minimoimista, hyvästä käsihygieniasta huolehtimista ja turvavälin pitämistä muihin ihmisiin. Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille yli 12-vuotiaille sisätiloissa, ellei maskin käytölle ei ole terveydellistä estettä. Maskia ei tarvitse käyttää urheilusuorituksen aikana. Lisäksi tarpeetonta oleskelua sisäliikuntapaikkojen pukuhuone- ja WC-tiloissa tulee välttää, tiedotti Helsingin kaupunki elokuun alussa.

-Korona-tilannetta tarkkaillaan jatkuvasti ja sen muutoksiin reagoidaan tarvittaessa nopeasti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.