Unelmien koulu -kisan voitto tuli Akselille täytenä yllätyksenä

  Unelmien koulu -piirustuskilpailuun saivat osallistua kaikki alakouluikäiset 26.8.-31.10.2020. Tekniikka oli vapaa ja työn sai tehdä yksin tai ryhmässä. Töitä saapui yhteensä upeat 294 kappaletta. Raati valitsi monilla tavoilla mielikuvitusta ja aikaa vaatineiden sekä erilaisilla tekniikoilla toteutettujen töiden joukosta kahdentoista kärjen, joiden joukosta voittaja arvottiin. Voittajan koko luokalle on luvassa 2000 euron arvoinen luokkaretkipalkinto

  Voitto neljäsluokkalaiselle Akselille

  Unelmien koulu -piirustuskilpailun voitti neljäsluokkalainen Aksel Lintula. Akselin taidokkaan, eri materiaaleja yhdistävän askartelutyön pääosassa ovat värikäs koulurakennus ja kiinnostava piha skeittiramppeineen, viljelylaatikoineen ja nuotiopaikkoineen. Aksel pitää värikkyyttä oman teoksensa parhaana puolena.
  – Ja tykkäisin kyllä, että oma koulunikin olisi vähän värikkäämpi. Ja laavu pihassa olisi aivan mahtava, sen vuoksi rakensin sen tähän työhönkin. Työn ideointi oli helppoa, mutta koulun kasaaminen ja muutenkin eri osien yhdistäminen kuumaliimalla oli välillä tosi hankalaa, kertoo partiota, jalkapalloa ja yleisurheilua harrastava Aksel Lintula.

  Iloisesti yllättynyt voittaja

  Sorminäppäryyttään ja mielikuvitustaan Aksel kertoo kehittäneensä legojen parissa, ja onpa hän aikaisemmin osallistunut voitokkaasti Lego-kilpailuunkin. Unelmien koulu -kisan voitto tuli Akselille silti täytenä yllätyksenä.
  – Oli yllätys, mutta tosi iloinen yllätys. Tuntuu tosi hauskalta, että voitin, Aksel kertoo.
  Aksel osallistui Unelmien koulu -kilpailuun äitinsä innostamana. Aluksi heillä oli aikeissa kutsua luokkakavereita mukaan yhteiseen askarteluprojektiin, mutta korona sotki suunnitelmat ja Aksel päätyi tekemään ison työn yksin.

  Luokkaretki jo suunnitteilla

  Akselin luokassa ei vielä ole juhlittu kilpailun voittoa.
  – Luulen silti, että luokkakaverit ovat tosi iloisia palkinnosta. Olemme jo aikaisemmin puhuneet, että kuudennella luokalla lähtisimme luokkaretkelle johonkin kauemmas, mutta vielä emme ole aloittaneet rahankeräystä sitä varten. Tämä palkinto on meille tosi mieluinen, Aksel kertoo.

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.