Tikkurila nousi vuokra-asunnon etsijöiden suosioon

Tikkurila on noussut pääkaupunkiseudun haetuimpien alueiden joukkoon Oikotien vuokra-asuntohauissa. Kuva: Shutterstock.

Oikotie Asunnot -nettisivustolla etsitään ahkerasti vuokra-asuntoja Tikkurilasta.

Oikotie ja Suomen Vuokranantajat ry ovat yhdessä analysoineet vuokra-asunnon etsijöiden hakukäyttäytymistä Oikotien asunnonhakupalvelussa vuoden 2021 aikana.
Oikotien vuokra-asuntojen hakuaineiston perusteella asuntohakuja tehdään pääkaupunkiseudulla tavallisesti koko kaupungin tasolla.

Kun tarkastellaan yksittäisiä asuinalueita koskeneita hakuja, haetuimmat asuinalueet pääkaupunkiseudulla olivat heinä-syyskuussa 2021 Lauttasaari, Tikkurila, Töölö ja Kallio.

– Hakuaineiston perusteella pääkaupunkiseudun kysytyin vuokra-asunto on parvekkeellinen kaksio astianpesukoneella Lauttasaaressa. Lauttasaari on monelle vuokra-asunnon etsijälle ihanteellinen sijainti metron varrella Helsingin keskustan ja Otaniemen sekä Keilaniemen välissä. Hyvät liikenneyhteydet selittävät varmasti myös kiinnostuksen kasvua Tikkurilassa, arvioi tiedotteessa johtaja Anna Leinonen Oikotie Asunnoista.

Vuokra-asuntojen kysyntä ylipäätään piristyi pääkaupunkiseudulla elokuussa aikaisempia vuosia hiljaisemman alkuvuoden jälkeen.

Oikotien omistusasuntojen hakupalvelussa Tikkurila ei ole noussut haetuimpien kaupunginosien joukkoon pääkaupunkiseudun laajuudessa. Tammi-syyskuussa 2021 pääkaupunkiseudun haetuimmat alueet omistusasuntojen osalta olivat pääosin Helsingissä. Vantaan osalta Tikkurila oli haetuin, ja sen jälkeen Kivistö ja Myyrmäki.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.