Remontti on ohi! Töölön Urheilutalo avautuu uudistuneena

Töölön Urheilutalon kaksi vuotta kestänyt peruskorjaus on ohi ja urheilutalo avaa ovensa 18. joulukuuta.

Peruskorjauksen valmistumista juhlistetaan avoimet ovet -tapahtumalla. Uimisen lisäksi kävijöille on luvassa useita ilmaisia tutustumistunteja ryhmäliikuntaan ja kuntosaliharjoitteluun. Urheilutalon nettisivujen mukaan näytetunneille on ennakkoilmoittautuminen.

Nyt jopa kuusi uima-allasta

Töölön Urheilutalo sulki ovensa joulukuussa 2017 peruskorjauksen takia. Urakan yhteydessä lastenallas jaettiin kahtia, jotta ohjatulle liikunnalle saadaan oma allas. Nyt käytössä ovat iso uima-allas, vesiliikunta-allas, lastenallas, kahluuallas, kylmävesiallas sekä rentoutusallas hierovine suihkuineen.

Myös palloiluhalli on jaettu kahteen osaan kuntosaliksi ja ohjatun liikunnan tilaksi. Ryhmäliikuntasali on saanut nimekseen Kaari. Lisäksi ohjatulle liikunnalle on rakennettu Työterveyslaitoksen entiseen ruokalaan toinen pienempi sali, nimeltään Tuike.

Uudistetussa hallissa on kiinnitetty huomiota myös esteettömyyteen siltä osin kuin alkuperäisarkkitehtuuri tämän sallii: nyt allasalueelle pääsee hissillä pelkkien kierroportaiden sijaan. Esteettömyys on huomioitu myös muun muassa lattian ja seinien kontrasteissa sekä opasteissa, kerrotaan Urheiluhallit Oy:n verkkosivulla.

Urheiluhallit Oy:n omistama Töölön Urheilutalo valmistui Taka-Töölön Topeliuksenkadulle vuonna 1967.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.