Rakennuttaja: kauppakeskus Hertsi kiinnostaa vuokralaisia

Newsecin Meri Kajas ja Hanna Feodorov vastaavat Hertsin markkinoinnista ja kaupallisesta johtamisesta.

Harjakorkeuteen noussut Hertsin lähipalvelukeskus avataan maaliskuussa 2020.

Hartelan ja YIT:n yhteishankkeena syntyvä Hertsi yhdistyy kauppakeskus Megahertsiin. Hertsin liiketilojen vuokrattava pinta-ala tulee olemaan 23 000 neliömetriä.

Olemme iloisia voidessamme helpottaa herttoniemeläisten ja lähialueiden asukkaiden arkea kokoamalla monipuoliset palvelut saman katon alle erinomaisten kulkuyhteyksien ääreen. Hertsi on kiinnostanut hyvin myös vuokralaisia, ja liiketilaa on jäljellä enää pienten palveluntarjoajien tarpeisiin, kertoo Hartelan projektijohtaja JuhaMatti Varjonen.

Hertsin yhtenä päävuokralaisena on Helsingin kaupunki, joka tuo keskukseen sekä kirjaston että nuorisotilan.

– YIT ja Hartela ovat yhteistyössä mallikkaasti rakentaneet hanketta voimakkaasti kehittyvän Herttoniemen uuteen keskustaan. Hertsi on liikkeineen ja palveluineen helposti saavutettavissa. Kaupunkilaisille Hertsistä muodostuu vaivaton asioinnin keskus, toteaa yksikönjohtaja Kalle Isometsä YIT:ltä.

Hertsin kaupallisesta johtamisesta ja markkinoinnista on valittu vastaamaan Newsec. Hanna Feodorov toimii Hertsin kauppakeskuspäällikkönä ja Meri Kajas keskuksen avaukseen saakka markkinointipäällikkönä.

Hertsin kaupallinen manageeraus täydentää Newsecin liiketoimintaa kauppakeskusjohtamisessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.