Oloneuvoksilla päivätansseja kolmessa paikassa

Uudellamaalla toimiva yhdistys järjestää vuoden mittaan päivätansseja peräti kolmessa eri paikassa, sillä uutena paikkana on Nurmijärven Klaukkala.

Hyvinkään Oloneuvokset ry järjestää kevätkaudella 2020 Klaukkalan Roinelassa perinteiset päivätanssit keskiviikkoisin kello 12-15. Roinela on Nuorisoseuran talo osoitteessa Seurantie 2.

Nämä Kristallitanssit ovat päivätanssit, joissa on aina elävää perinteistä tanssimusiikkia. Kaikki ovat tervetulleita, ikään katsomatta, yhdistyksen väki tiedottaa.

Näitä päivätansseja on järjestetty yli 40 vuoden ajan. Kesäisin tanssitaan perinteisellä Tuusulan Männistön lavalla, talvikausi Hyvinkään Järkällä ja nyt sitten tanssijoiden pyynnöstä Klaukkalan Roinelassa.

Roinelassa tanssit ovat 12.2.-29.4.2020.

Tanssilattia ja akustiikka ovat Roinelassa loistavat. Myös tunnelma ja kävijöiden positiivisuus ovat ilahduttaneet. Kahvio palvelee herkkuineen.

Sisäänpääsyliput päivätansseihin maksavat 12 euroa. Hyvinkään Oloneuvokset ovat voittoa tavoittelematon yhdistys.

Yhdistyksen tavoitteena on liikuttaa kaiken ikäisiä sekä järjestää tapahtumia, joissa pääsee tanssimaan ja samalla tapaamaan muita. Tavoitteena on se, että ihmiset yleensäkin lähtevät liikkeelle. Toki terveydelliset näkökulmat tulevat siinä mukana.