Myyrmäen kehittäminen oli esillä asukasfoorumissa

Länsi-Vantaan asukasfoorumissa Rajatorpan koululla keskusteltiin palveluiden säilyttämisestä ja alueiden elävöittämisestä.

Perinteiseen kaupungin johdon asukasfoorumiin kokoontui huhtikuussa yhteensä yli 70 aktiivista keskustelijaa.

Tämän kevään asukasfoorumissa aiheet vaihtelivat palveluiden turvaamisesta vehreyden säilyttämiseen ja vaikuttamismahdollisuuksiin. Asukkaiden kysymyksiin vastasivat kaupunginjohtaja, apulaiskaupunginjohtajat sekä eri palveluiden asiantuntijat. Tilaisuuden avannut kaupunginjohtaja Ritva Viljanen kertoi Länsi-Vantaan olevan yksi keskuksista, joita kehitetään vahvasti tulevina vuosina.

Myyrmäen alueella tapahtuu nyt paljon. Tulossa on uusi Rajatorpan koulu, monipuolisia harrastusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisia tapahtumia, Viljanen listasi.

Suurin osa tilaisuuden ajasta oli varattu asukkaiden kysymysten, toiveiden ja ideoiden kuulemiseen. Kaupungin asiantuntijoilta tiedusteltiin muun muassa Kivistön ostoskeskuksen etenemisestä, uusista koirapuistoista ja lähivirkistysalueista, koulujen kasvisruokailusta, katujen kunnosta sekä Myyrmäen keskusta-alueen elävöittämisestä sekä kasvavan Länsi-Vantaan alueen sosiaali- ja terveyspalveluiden säilyttämisestä.

Palveluita kehitetään sekä muotoa muutetaan ja monipuolistetaan, mutta ei viedä keneltäkään pois, kaupungin virkamiehet lupasivat.

Asukasfoorumissa käytiin keskustelua vaikuttamismahdollisuuksista muun muassa kaavoituksen ja alueiden suunnittelun yhteydessä. Myös liikenne oli selvästi yksi illan kiinnostavista teemoista: Vantaan ratikan reittisuunnitelma, lisääntyvä lentomelu sekä joukkoliikenteen ajankohtaiset uudistukset puhuttivat osallistujia.

Kiitosta kaupunki sai erityisesti pitkäjänteisestä kehitystyöstä sekä kuntoon laitetusta taloudesta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.