Myös Teinintie remonttiin Raide-Jokerin vuoksi

Oulunkylässä on parhaillaan menossa mittavat katutyöt Raide-Jokerin ja pyöräteiden rakentamisen takia Norrtäljentiellä, Mäkitorpantiellä ja Maaherrantiellä

Myös Teinintie saneerataan lähivuosina Kisällinpolun ja Kinkerinpolun välisellä osuudella Oulunkylässä. Katusaneerauksella mahdollistetaan asemakaavan mukainen asuntorakentaminen, liikenneturvallisuuden kehittäminen sekä jalankulkuyhteyksien parantaminen koulun ja kirkon suuntaan. Myös kadun kuivatusta parannetaan.

Teinintietä halkovalle Norrtäljetielle rakennetaan parhaillaan Raide-Jokeria ja siihen liittyvät liikennejärjestelyt heijastuvat myös Teinintielle.

Teinintien kapeaa jalkakäytävää levennetään. Teinintielle liittyy uusi Oulunkylän kirkon viereen rakennettava katu, Teininrinne.

Teinintien lähellä oleva pieni puistikko kunnostetaan. Katuosuuden itäpäähän Oulunkylän ala-asteen koulun edustalle toteutetaan koululaisten saattoliikenteen kääntöpaikka.

Helsingin kaupunkisuunnittelulautakunta on hyväksynyt Teinintien katusuunnitelman. Teinintien katutöihin on varauduttu vuoden 2020 talousarvioehdotuksessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.