Louhela Jam vetää jälleen festarikansaa kesäkuun alussa

Louhelaan vaeltaa taas kohta kesäistä festarikansaa, sillä perinteikäs Louhela Jam järjestetään 2. kesäkuuta.

Musiikki- ja taidetapahtuma Louhela Jam järjestetään Vantaalla nyt jo 27:tta kertaa. Tapahtuma järjestetään Louhelan Jokiuoman puistossa. Tapahtuma on yleisölle maksuton.

Louhela Jam on kasvanut vuosien saatossa koko perheen tapahtumaksi, jossa kaikille ikäluokille on tarjolla ohjelmaa musiikin ja taiteen parissa. Vuonna 2018 tapahtumalla oli yli 8 000 kävijää. Tapahtuman tavoitteena on tukea, kehittää sekä ylläpitää rikasta, monipuolista ja laadukasta musiikki- ja taidekulttuuria Vantaalla.

Louhela Jamien esiintyjäkaarti julkistettiin huhtikuun lopussa.

Päälavan esiintyjät ovat: Miljoonasade, Kalevauva.fi, Liivit Boys feat. Jiri Nikkinen, The Milestones, Olli August ja Dilemma, Aikuiset Miehet, Henna Emilia ja Houreet sekä lasten yhtye Zepikät 2.0.

Sivulavalla esiintyvät tämän vuoden bändikisan voittajat: Deadline, Defenent, Kari Aalto Rock n Roll Sirkus, Kuona, Rebellix ja Trial By Fire.

Lapsille on oma festarialueensa, jossa järjestetään muun muassa soitinpaja, kasvomaalausta, ötökkäsuunnistusta sekä vuorovaikutteinen tanssisatu. Vanhemmalle väelle on tarjolla mattolaituritanssit.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.