Kuka esiintyy maskin takana? Uusi tv-sarja alkaa

Uusi televisiosarja marssittaa katsojien eteen julkisuuden henkilöitä oudoissa maskeissa ja puvuissa. Kyseessä on Masked Singer Suomi -ohjelma, joka alkaa MTV3:lla lauantaina 14. maaliskuuta.

Masked Singer Suomessa esiintyy kaksitoista julkkista, joiden henkilöllisyys on salattu, eikä kukaan tiedä, keitä he ovat. Nämä kaksitoista esiintyjää on naamioitu päästä varpaisiin ja myös heidän puheäänensä on muutettu.

Ile Uusivuoren juontamassa ohjelmassa panelistit ja katsojat yrittävät arvata, keitä 12 päästä varpaisiin naamioitunutta esiintyjää ovat.

He ovat kilpailleet, tehneet elokuvia, tv-ohjelmia, maailmanennätyksiä ja musiikkia. He ovat urheilleet, kirjoittaneet, puhuneet, sanoittaneet, ja laulaneet. He ovat vaikuttaneet julkisuudessa kuudella eri vuosikymmenellä. He ovat koko kansan suosikkeja eri aloilta ja genreistä.

Tällä salatulla joukolla on yhteensä liki miljoona seuraajaa Twitterissä ja Instagramissa. He ovat julkaisseet useita kirjoja, valtavan määrän musiikkivideoita, noin 60 albumia ja 130 singleä sekä lukuisia dvd-julkaisuja. Heitä on palkittu kymmenillä tv-, elokuva- ja musiikkialan tunnustuksilla ja heidän seiniltään löytyy lukemattomia kulta- ja platinalevyjä. He ovat esiintyneet tuhansia kertoja suorissa lähetyksissä. Heillä on ollut miljoonia katsojia niin televisiossa kuin elokuvissakin ja vielä enemmän erilaisissa livetapahtumissa – puhumattakaan Spotify-striimauksista, joita on miljoonia.

Televisiokatsojat tulevat tuntemaan heidät nimillä Hevonen, Ampiainen, Kisu, Shamaani, Peacock, Alien, Leijona, Söpö, Dragon, Heinäseiväs, Kana ja Pupu.

Masked Singer on ollut kansainvälinen suurmenestys. Jättisuosion saavuttanut eteläkorealainen formaatti on tämän hetken kuumin: se on myyty jo 50 maahan ja noussut ansaitusti kaikkialla ykköspuheenaiheeksi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.