Konalan Adventtipolku kutsuu joulun odotukseen

  Konalan Adventtipolun luukut avautuvat tänäkin vuonna joulukuun 1. päivästä jouluaattoon Konalan alueella yksityisten talojen kadun varsilla, päiväkodeissa, liikehuoneistoissa ja nyt ensimmäistä kertaa myös Konalan Asukastilassa, kauppakeskus Ristikon 2.kerroksessa. Tänä vuonna ulkotiloissa kiertävä Adventtipolku on erityisen merkittävä, kun niin moni joulun ajan tilaisuus on peruttu.

  Konalan Adventtipolku avautuu jo yhdeksättä kertaa

  Adventtipolkua osataan jo odottaa. Se tuo konalaisten joulun odotukseen aivan oman tunnelmansa kertoo Konala-Seuran puheenjohtaja Maritta Hyvärinen, joka on järjestänyt Adenttipolkua alusta alkaen. Hän on itsekin innolla askarrellut kaikkea kivaa omaan luukkuunsa numero 1 osoitteessa Sänkitie 13. Hän kertoo, että on hauskaa, kun voi päästää luovuuden vapaaksi ja laittaa vielä aikaansaannoksensa muiden iloksi näytille. Adventtipolun luukut ovat avoinna loppiaiseen asti.

  Tervetuloa kaikki ulkoilemaan joulun tunnelmaan. Jokainen luukku on erilainen ja reitin varrelta löydät toinen toistaan upeampia luomuksia. Aiempien vuosien luukkuja ja kartta tämän vuoden Adventtipolkuun löytyy <www.adventtipolku.fi> www.adventtipolku.fi ja Konala-Seuran sivuilla <www.konala.info> www.konala.info on myös tietoa Adventtipolusta.

  kuva:
  Konala-Seuran puheenjohtaja Maritta Hyvärinen esittelee Konalan Adventtipolun luukkua numero 1 ja toivottaa kaikki tervetulleeksi hyvän mielen Adventtipolulle

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.