Kesä tuo kaupunkiveneet Munkkiniemeen

Tänä kesänä Helsingissä voi nauttia merestä kaupunkiveneellä soutelemalla, kun vuokravälitysyritys Skipperi aloittaa toiminnan.

Munkkiniemen kaupunkivenepiste sijaitsee Laajalahden rannalla Munkkiniemen Cafe Torpanrannan yhteydessä. Osoite on Munkkiniemeranta 2.

Muut kaupunkiveneet otetaan käyttöön Töölönlahdella Finlandia-talon Cafe Verandan yhteydessä ja Vuosaaren Aurinkolahden tuntumassa. Lisäksi myöhemmin venepistettä kaavaillaan Herttoniemeen.

Palvelu käynnistyy toukokuun aikana ja toimii 25 euron kausimaksulla. Veneen voi varata käyttöönsä verkkopalvelussa ja souteluaika meriretkeä kohden on kolme tuntia.

Skipperi kartoitti venepisteillä riittävän suojaisat ja kahdelle tai kolmelle veneelle sopivat paikat yhdessä Helsingin kaupungin ja jo valmiiksi rannoilla toimivien kahvilayrittäjien kanssa.

Aluksi kaupunkiveneitä on Munkkiniemessä, Töölönlahdella ja Vuosaaressa. Käynnistyskesän jälkeen veneiden määrää pyritään lisäämään ja neljättä venepistettä kaavaillaan Herttoniemeen.

– Merellisen Helsingin kehittäminen on nimenomaan yritysyhteistyötä sekä uusien konseptien ja kokeilujen mahdollistamista. Konseptien ja kokeilujen onnistumiseksi kaupunki tekee töitä kumppanina. Kaupunkiveneet ovat palvelu, jota asukkaat ovat kovasti toivoneet ja jonka toteutumisen halusimme yhdessä varmistaa, kertoo Helsingin kaupungin alueidenkäyttö ja valvonta -yksikön tiimipäällikkö Iiro Grönberg.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.