Kallion Alko taipuu katutaiteeseen

Näkymä Helsinginkadulle

Helsinginkadulla sijaitseva Alkon myymälä on kiinni remontin vuoksi 18. kesäkuuta asti.

Remontin aikana myymälä saa graffititeoksen.

Alko järjesti Kallion myymälän uudistumiseen liittyen Neuvonantajat -tilaisuuden 28. toukokuuta. Neuvonantajat ovat Alkon asiakkaista muodostettuja ryhmiä, jotka osallistuvat Alkon palveluiden kehittämiseen. Tilaisuudessa sai äänestää siitä, millaista katutaidetta tulee Kallion myymälään johtavaan sisäkäytävään.

– Alkon oma taiteilijalahjakkuus, palvelupäällikkö Tuomas Kokko, joka on harrastanut graffiteja parikymmentä vuotta, ottaa teoksellaan haltuunsa Kallion myymälään johtavan käytävän, kertoi Alkon pääkaupunkiseudun aluepäällikkö Tatu Vanninen.

Neuvonantajat valitsivat 2-3 vaihtoehdosta tähän kohteeseen suosikkinsa ja teos on nähtävissä 19. kesäkuuta lähtien, kun myymälä avautuu.

– Graffiti ja katutaide taipuu moneen – myös tukemaan Alkon lähimyymälän ilmettä. Tuomas on aloittanut Alko-uransa Kalliossa, joten tässä mielessä ympyrä sulkeutuu, Tatu Vanninen jatkoi.

Kallion myymälän kokonaisvalikoima säilyy noin 1 600 tuotteessa, joista remontin jälkeen myymälässä uusia tuotteita on kolmisensataa. Viinejä on noin 1 080, väkeviä 270 ja panimotuotteita 250. Tuoteryhmistä painottuvat oluet, viinit, luomutuotteet ja vegaaniset.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.