Kallion Alko taipuu katutaiteeseen

Helsinginkadulla sijaitseva Alkon myymälä on kiinni remontin vuoksi 18. kesäkuuta asti.

Remontin aikana myymälä saa graffititeoksen.

Alko järjesti Kallion myymälän uudistumiseen liittyen Neuvonantajat -tilaisuuden 28. toukokuuta. Neuvonantajat ovat Alkon asiakkaista muodostettuja ryhmiä, jotka osallistuvat Alkon palveluiden kehittämiseen. Tilaisuudessa sai äänestää siitä, millaista katutaidetta tulee Kallion myymälään johtavaan sisäkäytävään.

– Alkon oma taiteilijalahjakkuus, palvelupäällikkö Tuomas Kokko, joka on harrastanut graffiteja parikymmentä vuotta, ottaa teoksellaan haltuunsa Kallion myymälään johtavan käytävän, kertoi Alkon pääkaupunkiseudun aluepäällikkö Tatu Vanninen.

Neuvonantajat valitsivat 2-3 vaihtoehdosta tähän kohteeseen suosikkinsa ja teos on nähtävissä 19. kesäkuuta lähtien, kun myymälä avautuu.

– Graffiti ja katutaide taipuu moneen – myös tukemaan Alkon lähimyymälän ilmettä. Tuomas on aloittanut Alko-uransa Kalliossa, joten tässä mielessä ympyrä sulkeutuu, Tatu Vanninen jatkoi.

Kallion myymälän kokonaisvalikoima säilyy noin 1 600 tuotteessa, joista remontin jälkeen myymälässä uusia tuotteita on kolmisensataa. Viinejä on noin 1 080, väkeviä 270 ja panimotuotteita 250. Tuoteryhmistä painottuvat oluet, viinit, luomutuotteet ja vegaaniset.