K-Citymarket tulee takaisin Vuosaareen

Kauppakeskus Columbus arkistokuvassa.

Vuosaaren kauppakeskus Columbuksessa sijaitseva K-Supermarket Vuosaari muutetaan vuonna 2024 K-Citymarketiksi.

Muutoksen myötä kaupan valikoima kasvaa, myymälätila lähes tuplaantuu ja nimi muuttuu K-Citymarket Columbukseksi.

Muutostyöt Vuosaaressa alkavat alkuvuodesta 2024 ja valmistuvat kesään 2024 mennessä. Kauppa palvelee muutostöiden ajan normaalisti.

Kauppakeskus Columbuksessa on aiemminkin ollut K-Citymarket.

Entinen K-Supermarket Meritie kasvoi Citymarketiksi vuonna 2006 kun kauppakeskuksen laajennusosa valmistui.

Syksyllä 2016, kymmenen vuotta avaamisensa jälkeen, Citymarket pienentyi takaisin K-Supermarketiksi ja nimeksi tuli K-Supermarket Vuosaari, kerrotaan internetistä löytyvässä Vuosaaren toimitilaselvityksessä vuodelta 2018.

Nyt Kesko perustelee K-Supermarketin muuttamista K-Citymarketiksi sillä, että muutoksella vastataan Vuosaaren kasvavan alueen ja sen asukkaiden tarpeeseen.

Keskon tiedotteen mukaan asiakaspalautteissa on pitkään toistunut toive monipuolisemmasta käyttötavaravalikoimasta erityisesti vaatteineen ja kenkineen.

Muutoksen myötä K-Citymarkettien määrä Suomessa kasvaa 82 kauppaan.

– Meille on erittäin tärkeää olla mukana kasvavassa kaupungissa. Vuosaari on vireä alue, jonka asukkaille halutaan tarjota nykyistä parempia palveluita. Vuosaari on myös kätevästi liikenteen solmukohdassa: tulevaan K-Citymarket Columbukseen on helppo tulla niin julkisilla kuin autolla, mikä on olennaista kestävän kaupungin kannalta, kertoo Keskon pääkaupunkiseudun aluejohtaja Laura Rissanen tiedotteessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.