Jouluna saunotaan ja lillutaan paljussa lähiötorilla

Malmin seurakunta tuo liikuteltavan saunan Latokartanon liikekeskuksen edustalla sijaitsevalle toriaukiolle jouluaatoksi. Malmin seurakunnan jouluun kuuluvat myös ilmaiset jouluateriat ja useat konsertit.

Malmin seurakunta on lähettänyt kutsun jouluaterialle peräti 32 000 kotiin Malmin seurakunnan alueella. Kutsu on jaettu myös ihmisille, jotka eivät ole seurakunnan jäseniä. Edellytyksenä on ollut, ettei kotiovessa ole mainoskieltolappua.

Ilmainen jouluateria tarjotaan yhteensä noin 300 ensin ilmoittautuneelle. Yhteiset jouluaterit pidetään jouluaattona 24. joulukuuta Malmin kirkossa, Tapulikaupungin seurakuntakodilla ja Viikin kirkossa.

Jouluaterioiden lisäksi Malmin seurakunnan alueella on tiedossa muutakin jouluista ohjelmaa ja tekemistä.

Torilla saunotaan on teemana Viikin kirkon edustalla Latokartanontorilla, jonne seurakunta tuo saunan ja paljun jouluaatoksi. Suunnitelman mukaan Latokartanontorilla on mahdollista saunoa ja pulahtaa paljuun jouluaattona kello 10-13.

Ennen jouluaattoa esimerkiksi Malmin kirkossa on useita maksuttomia jouluaiheisia konsertteja. Suunnitelman mukaan Pohjois-Helsingin musiikkiopiston opiskelijoiden joulukonsertti on keskiviikkona 18. joulukuuta kello 19. Sunnuntaina 22. joulukuuta kello 18 pidetään Kuulan perheen joulukonsertti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.