Järvenpään seudun nuorkauppakamari etsii uusia jäseniä riveihinsä

  Järvenpään seudun nuorkauppakamari etsii uusia jäseniä riveihinsä – Hae mukaan toimintaan!

  Järvenpään seudun nuorkauppakamari on alle 40-vuotiaille aikuisille tarkoitettu johtamis- ja kouluttautumisjärjestö, joka jäsenistönsä aikaan saamana pyrkii vaikuttamaan yhteiskunnan toimintaan. Järjestö on aktiivinen toimija Järvenpään alueella, jonka tavoitteena on olla mukana vaikuttamassa toiminta-alueensa kehittymisessä.
  Nuorkauppakamari tarjoaa lukemattoman määrän monipuolisia kouluttautumismahdollisuuksia jäsenistölleen, joiden avulla oppii uusia hyödyllisiä taitoja. Toimimme myös hyvänä oppimisympäristönä työelämän taitojen kartuttamiselle.
  Erilaiset tapahtumat ja projektit ovat lisäksi iso osa kamarin toimintaa, ja ne antavat jäsenistölleen mahdollisuuksia toteuttaa omia ideoitaan ja visioitaan. Iso osa projekteja ja tapahtumista toteutetaan yhteistyössä alueemme muiden toimijoiden kanssa, sekä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla muiden kamarien kanssa. Verkostoitumisen mahdollisuudet ovat hyvin moninaiset.
  Nuorkauppakamarin toiminnassamme korostuu yhdessä tekemisen merkityksellisyys. Järjestömme on tavoitteellinen, rento ja yhteisöllisyyttä korostava, jonka tekemistä ohjaa sen aktiiviset jäsenet.

  Lisätietoja Järvenpään seudun nuorkauppakamarista antaa varapuheenjohtaja Ellen Vikman, ellen.vikman@jci.fi

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.