Järvenpään Boogien yritystontit myytiin viidessä vuodessa

Järvenpään Boogien yritysalueen kaikki tontit on nyt saatu myytyä.

Järvenpään eteläosassa sijaitsevan Boogien yritysalueen maat saatiin kaupungin omistukseen 2015, jonka jälkeen alueen asemakaavoitus käynnistyi. Ensimmäinen tontti myytiin loppuvuodesta 2016 ja viimeinen syksyllä 2021.

Koko yritysalue täysin rakentuneena tuo Järvenpäähän monia uusia kaupallisia toimijoita palvelemaan asukkaita.

Alueen ensimmäinen yritystontti myytiin Lidl jakelukeskukselle. Lidlin myötä uusi yritysalue sai vahvan ankkuritoimijan, joka puolestaan edesauttoi Boogien alueen kiinnostuksen heräämistä muissa potentiaalisissa yrityksissä.

– Lidl jakelukeskuksesta on kasvanut Järvenpäässä merkittävä työnantaja, ja Lidl onkin yksityisellä sektorilla kaupungin kolmen suurimman työllistäjän joukossa, tiedotti Järvenpään kaupunki.
Monet Boogien yritysalueen yritykset ovat olleet jo tovin toiminnassa.

Lidlin jakelukeskuksen jälkeen ovensa ovat avanneet Puuilo, Würth, Gigantti ja SAKA-Auto. Gasum-kaasutankkausasema avautui helmikuussa 2021. Viimeisimpinä tulijoina ovat liikunta-ala, Motonetin 40. liike ja Rusta, joiden kaikkien olisi tarkoitus avautua ensi vuoden puolella loppukevään tai kesän tietämillä.

Ainolanväylän ja Pohjoisväylän toisella puolella olevat yritystontit, jotka eivät suoraan kuulu Boogien yritysalueeseen, saatiin myös nopeasti myytyä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.