Helsingin Messukeskus uudisti liikemerkkinsä satavuotisjuhlien kunniaksi

Itä-Pasilassa sijaitsevan Messukeskuksen ulkoseiniin on ilmestynyt uudenlaiset ja raikkaan väriset Messukeskus-kyltit. Monet ohikulkijat ovat kiinnittäneet huomionsa katukuvaa piristäviin nimikyltteihin esimerkiksi Ratapihantiellä kävellessään.

– Messukeskus on uudistanut 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi graafisen ilmeensä ja siten myös tuon rakennuksen seinässä näkyvän liikemerkkinsä. Messukeskuksen uuden ilmeen on suunnitellut Messukeskuksen graafikko Noora Westerlund. Liikemerkit vaihdettiinnäyttelyhallien ulkoseinissä vajaa kuukausi sitten, kertoo Messukeskuksen viestintäpäällikkö Tarja Gordienko.

Messukeskuksen edellinen ilmeuudistus tehtiin vuonna 2013.

Messukeskuksen omistava Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta tänä vuonna. Satavuotisteema näkyy myös Messukeskuksen sisätiloissa sekä juhlavuoden aikana pidettävissä tapahtumissa.

Suomen Messut Osuuskunta perustettiin lokakuussa 1919. Ensimmäiset messut pidettiin Johanneksen kirkon kentällä kesällä 1920 ja Töölön Messuhalli valmistui vuonna 1935. Pasilaan Messukeskus siirtyi vuonna 1975.

Jani Jakonen