Helsingin maauimaloissa tunnelmaa tihkuvat kuutamouinnit

Yksi syksyn perinteinen merkki on Helsingin maauimaloiden kuutamouinnit. Kumpulan kuutamosta nautitaan perjantaina 21. elokuuta, ja Uimastadionin iltauinneista iloitaan perjantaina 11. syyskuuta.

Kumpulan kuutamouinnissa on tarjolla myös elävää musiikkia, kun nelihenkinen orkesteri Marino & Sunrise esiintyy noin kello 19.30-22.00. Marino & Sunrisen muusikot taitavat tyylilajin poikineen, ja luvassa on taatusti mukava musiikkipläjäys iltahämärässä plutimisen lomassa nautittavaksi.

Kumpulan kuutamouintiin voi hankkia myös ennakkolipun, jolla pääsee maauimalaan mahdollisen jonon ohi. Normaalihintaisia aikuisten ja lasten kertalippuja voi ostaa yhdellä ostokerralla viisi kappaletta. Ennakkolipputyyppejä on kolme: aikuisten lippu 5 euroa, 7-17-vuotiaiden lasten lippu 2,50 euroa ja 0-6-vuotiaiden lasten lippu 0 euroa, joka on kuitenkin varattava verkkokaupasta mikäli uimaseurueessa on mukana alle 6-vuotiaita. Kumpulan maauimalan ennakkoliput kuutamouintiin voi lunastaa osoitteesta ssl.eventilla.com/cal/kumpulanmaauimala.

Normaaleista aukioloajoista poiketen maauimaloihin pääsee kuutamouintipäivinä sisään kello 23.00 asti, ja uintiaika päättyy kello 23.30. Kuutamouinnille on normaalit sisäänpääsymaksut (aikuiset 5e/lapset 2,50e/muut 3e).

Kumpulan maauimalan uintikausi päättyy sunnuntaina 23. elokuuta, ja Uimastadionin uintikausi päättyy sunnuntaina 13. syyskuuta.

Kumpulan kuutamouinti nautitaan perjantaina 21. elokuuta, ja Uimastadionin iltauinneista iloitaan perjantaina 11. syyskuuta. Kuva: Helsingin kaupunki