Hakola Huonekalujen Annaleena Hakola palkittiin Vuoden 2020 Perheyrittäjänä

  Suomen parhaat kasvuyrittäjät 2020 palkittiin 15. tammikuuta järjestetyssä EY Entrepreneur of the Year -finaalissa. Vuoden Perheyrittäjä 2020 -palkinnon sai Hakola Huonekalujen toimitusjohtaja Annaleena Hakola. Jurvasta kotoisin olevalla yrityksellä on laatuhuonekalujen valmistamisesta jo yli 50 vuoden kokemus.

  Konsulttiyritys EY:n järjestämässä Entrepreneur of the Year -kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka innostavat muita visiollaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan. Voittajat valitsi laajasti suomalaista liiketoimintaosaamista edustava riippumaton tuomaristo, jota johtaa Finanssiala ry:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi.

  ”Hakolan tarina on hieno osoitus siitä, miten perinteikäs yritys pystyy uudistumaan ja nostamaan yrityksen uudelle kasvuvaihteelle. Samalla on kuitenkin pidetty kiinni yrityksen arvoista, kuten ekologisuudesta ja kotimaisuudesta”, sanoo tuomariston puheenjohtaja Piia-Noora Kauppi.

  Kilpailuun osallistuneista 54 yrityksestä finaaliin tiensä selvitti 10 kasvuyritystä, jotka edustivat sekä globaalille asiakaskunnalle suunnattua huipputeknologiaa että perinteisempää kotimaista teollisuutta. Yhteistä kaikille yrityksille oli voimakas kasvu ja uudenlainen lähestymistapa toimialaansa.

  ”Minulle henkilökohtaisesti tämä on valtavan merkityksellinen asia. Se, että olen tukijoukkojeni kanssa saanut viimeisen kuuden vuoden aikana kasvatettua pienestä perheyrityksestämme lähes 40 henkilöä työllistävän menestyneen designfirman on itsenikin mielestä aivan mahtava suoritus. Ja nyt se, että saa tunnustusta tekemästään valtavasta työstä, niin tuntuuhan se upealta. Kiitos siis EY, kilpailun projektipäällikkö Anna Pyykkö ja upeat tuomarit”, sanoo Vuoden Perheyrittäjänä palkittu Annaleena Hakola.

  ”En olisi tässä ilman isääni Jaria, joka luotti minuun, kun hyppäsin mukaan perheyritykseen. Eikä Hakola olisi mitään ilman meidän upeaa tiimiä. Isoin kiitos kaikille työntekijöille jotka tekevät tätä kanssamme samalla intohimolla, kuin omaa yritystä. Hakola on vaaleanpunaista kapinaa jota ei tehdä hampaat irvessä”, kiittää Annaleena Hakola tukijoukkojaan.

  EY Entrepreneur of the Year -kilpailun pääsarjan voittajaksi valittiin lahtelaisen rakennusalan yrityksen Peikko Groupin Topi Paananen. Vuoden Start-up-yrittäjä 2020 -palkinnon saivat Swappie Oy:n perustajat Sami Marttinen ja Jiri Heinonen, ja Vuoden vastuullisuusteko -kunniamaininnan sai Spinnova Oy:n toimitusjohtaja Janne Poranen.

  EY Entrepreneur of the Year -kilpailun järjestää konsulttiyritys EY (aikaisemmin Ernst & Young). Suomessa kilpailun kumppaneina toimivat Työeläkeyhtiö Elo ja Evli Pankki.

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.