Futislegenda Jari Litmanen ja ”Isokorva” esiintyvät Kampissa

Pepsi Max tuo Suomeen jalkapallomaailman himoituimman seurajoukkuepokaalin, Mestarien liigan voittopokaalin. Liverpoolin tällä hetkellä hallinnoima ja samassa kaupungissa ”Isokorva” -lempinimen saanut voittopokaali vierailee ensimmäistä kertaa Suomessa. Pokaali on esillä perjantaina 9. elokuuta 11.00-17.00 Kampin kauppakeskuksessa. Lisäksi halukkaat voivat valokuvauttaa itsensä pokaalin kanssa.

Pepsi Max tuo Mestarien liigan voittopokaalin lisäksi Kampin kauppakeskukseen kolme entistä huippupelaajaa, joilla kaikilla on vahva yhteys pokaaliin. Sami Hyypiä ja Jari Litmanen ovat ainoat suomalaispelaajat, jotka ovat Mestarien liigan voittajina päässeet kuuluisaa kannua nostelemaan. Petri Pasanen oli myös useita kertoja jahtaamassa pokaalia huippuseuroissa, mutta ihan voittoon asti hän ei yltänyt.

Pokaali paljastetaan ensimmäistä kertaa yleisölle perjantaina 9. elokuuta kello 11.00. Paljastusta juhlistaa kuoro, joka esittää Mestarien liigan hymnin. Pelaajista on paikalla vuonna 2005 Mestarien liigan voittanut Sami Hyypiä, jonka pitempi haastattelu tehdään lavalla tuntia myöhemmin, 12.00. Kello 13.30 on pokaalin toinen paljastus kuoroesityksineen, mutta mestaripelaaja vaihtuu. Toisena on vuorossa Ajaxin riveissä ensimmäisenä suomalaisena Mestarien liigan voittanut Jari Litmanen. Litmanen haastatellaan 14.30. Petri Pasanen tähdittää pokaalin kolmatta paljastusta kello 15.30. Pasasen haastattelu on ohjelmassa tuntia myöhemmin eli 16.30.

Tämän jälkeen pokaali on esillä vielä kello 17.00 asti.