Etelä-Haagan kirjasto remontoidaan olohuoneeksi

Etelä-Haagan kirjasto on suljettu remontin vuoksi 16.11.–29.12.2020. Jo ennestään suosittu helsinkiläiskirjasto pyyhkäisee pölyt yltään ja toivottaa asiakkaat juuri ennen vuodenvaihdetta jälleen tervetulleeksi entistä ehompaan ja valoisampaan tilaan.

Kirjastossa tehdään mittavia uudistustöitä ja uusitusta kirjastosta tulee entistäkin viihtyisämpi. Kauniin, 2-kerroksisen kirjaston lastenosasto uusitaan kokonaan ja koko kirjaston pinnat maalataan. Myös uusia valaisimia asennetaan ja vanhoja vaihdetaan. Asiakkaille tulee enemmän istumapaikkoja, kun yläkerrassa sijaitseva palvelutiski puretaan. Myös yleisö-WC uusitaan.

– Saamme uusia huonekaluja ja asiakkaiden toivomia oleskelupaikkoja. Alakertaan tulee kaksi pienehköä palvelutiskiä sekä monitoimipiste, jossa on mm. kopiokone. Lainaus- ja palautusautomaateista toinen tulee olemaan esteetön, joten sitä on lastenkin mukava käyttää, kertoo kirjastonjohtaja Lauriina Vilkkonen tiedotteessa.

Etelä-Haagan kirjaston asiakkaat voivat valita varausten noutopaikaksi minkä tahansa toisen Helmet-kirjaston. Jos vaihtoehtoista noutopaikkaa ei ole valittu, varaukset menevät remontin ajan Pohjois-Haagan kirjastoon. Etelä-Haagan kirjaston palautusluukku ei ole remontin aikana käytettävissä.

Kuva: Etelä-Haagan kirjasto sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Haagan peruskoulun ja Haagan puiston naapurissa. Kuva: Marjo Haatainen.*

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.