Etätöitä metsän siimeksessä Kuusijärvellä

Vantaan Kuusijärven ulkoilualueelle on perustettu erikoisia ulkona olevia etätyöpisteitä, jotka on asennettu puun runkoon.

Vantaan kaupunki tiedottaa, että sähköyhtiö Oomi on lahjoittanut Vantaalle kaksi ulkoetätyöpistettä, jotka on tarkoitettu kaikkien vantaalaisten käyttöön.

Ulkoetätyöpisteitä on kaksi, ja niistä löytyvät puhelin- ja mukiteline, alue työtietokoneelle, syvennys kynille sekä mahdollisuus ripustaa laukku.

– Töihin paluu loman jälkeen ei tarkoita sitä, että tarvitsisi tinkiä ympäristöstä ja luonnon läheisyydestä, kerrotaan tiedotteessa.

Etätyöpisteet on asennettu Kuusijärvelle kaupungin mukaan näkyville paikoille.

Ne on asennettu hieman eri korkeuksille eripituisia käyttäjiä ajatellen. Etätyöpiste B on hieman ylempänä kuin piste A.

Etätyöpisteet on ripustettu kiinni puihin.

– Työpisteiden muotoilussa yhdistyy puiden pyöreys ja luonnon hengittävyys, joiden myötä ne sulautuvat osaksi luontoa. Ulkoetätyöpiste on suunniteltu vastaamaan kävijöiden erilaisiin tarpeisiin.

– Kuusijärvelle sijoitetut pisteet tarjoavat kauniin metsäiset puitteet etätöille. Etätyöpisteillä myös rauhoittuminen arjen kiireiden ja palaveriputkien keskellä onnistuu työpäivän aikanakin. Etätyöpisteet on kiinnitetty liinoilla, jotka eivät vahingoita puuta. Pisteet otetaan talveksi pois, kerrotaan Vantaan kaupungin tiedotteessa.

Kartassa on merkitty etätyöpisteiden suurpiirteiset sijainnit.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.