Esityksellinen kävelykierros saapuu Itä-Pasilaan

Fyysisen teatterin ryhmä Physical Opera järjestää heinäkuussa esityksellisen kävelykierroksen Itä-Pasilassa.

Esitykseen on ilmainen sisäänpääsy, mutta maksuton lippu tulee lunastaa etukäteen.

Mikäpaikka@Itä-Pasila on teos, joka tarkastelee kaupunkiympäristöä kehollisista lähtökohdista.

– Teos kutsuu katsojan mukaansa tarkkailemaan julkista tilaa ja paljastaa kaupungin huomaamattomia, mutta keskeisiä kohtia leikkimielisellä otteella. Kaupunkitila saa osakseen uusia mielikuvituksellisia, tarinallisia ja visuaalisia merkityksiä fyysisen teatterin lähtökohdista, kertovat esityksen valmistajat.

Esitys kaikenikäiselle ja -taustaiselle yleisölle. Katsojia kierrätetään pienessä ryhmässä ohjatusti ympäri aluetta ja reitti sopii kuljettavaksi myös pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa. Reitti sisältää kävelyä kaksi kilometriä ja esitys kestää yhteensä noin yhden tunnin.

Mikäpaikka on Physical Operan teoskonsepti, ohjaajana Laura Humppila ja esiintyjinä Katriina Kantola, Verna Laine ja Freia Stenbäck. Ensimmäinen Mikäpaikka toteutettiin kesällä 2021 Arabianrannan, Toukolan ja Vanhankaupungin alueella. Mikäpaikka@Itä-Pasila on teossarjan toinen osa.

Esitykset ovat ke 6.7. ja pe 8.7. kello 18 sekä su 10.7. kello 15. Lipun voi lunastaa Holvi-kaupasta osoitteesta www.physicalopera.com

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.