Elina Valtonen Munkkiniemen ylivoimainen ääniharava

Elina Valtonen

Kokoomus sai suvereenisti hallita Munkkiniemen kaikkia äänestysalueita kuntavaaleissa 2021, mutta niin sai myös Elina Valtonen.

Kokoomuksen ehdokas Elina Valtonen oli ylivoimainen ääniharava Munkkiniemen jokaisella kolmella äänestysalueella, selviää Ylen tulospalvelusta.

Äänestysalueella Munkkiniemi B kokoomus sai melkein puolet annetuista äänistä. Kokoomuksen äänipotti ennen tarkistuslaskentaa oli huikeat 49,4 prosenttia alueen äänistä. Toisena ollut vihreät jäi kauaksi taakse saaden 16,3, prosenttia äänistä. RKP oli kolmantena 9,7 prosentin ääniosuudella.

Elina Valtonen oli Munkkiniemi B-alueen ääniharava 249 äänellä. Toiseksi tuli kokoomuksen Juhana Vartiainen 171 äänellä.

Munkkiniemi A:n äänestysalueella kokoomus sai 45,4 prosenttia äänistä. Vihreiden saalis oli 17,3 ja RKP:n 14,3 prosenttia alueen äänistä.

Täälläkin Elina Valtonen oli selkeä voittaja henkilökohtaisissa äänimäärissä. Valtonen sai 203 ääntä ja toiseksi tullut Juhana Vartiainen 179 ääntä, ennen tarkistuslaskentaa.

Äänestysalueella Munkkiniemi C kokoomus sai 39,2 prosenttia äänistä. Toiseksi tullut Vihreät sai 20,5 ja kolmanneksi yltänyt RKP 10,4 prosenttia äänistä.
Munkkiniemi C:n alueella Elina Valtonen oli niin ikään ykkönen 226 äänellä. Juhana Vartiainen oli toisena 176 äänellä.

Myös Munkkivuoren puolella kokoomus ja Elina Valtonen olivat suosituimmat.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.