Diakonissalaitos kutsuu värikkääseen Korttelijuhlaan

Jo viidettä kertaa järjestettävä Korttelijuhla on elämänmakuinen ihmisten juhla Helsingin Alppikadulla 24. elokuuta. Esiintymässä ovat mm. Atomirotta, Litku Klemetti sekä Tumppi Varonen & Problems.

Diakonissalaitoksen historiaa henkivään punatiilikortteliin levittäytyy 24. elokuuta klo 13-17 iloinen kirjo tekemistä, musiikkia, teatteria, uutta ja vanhaa. Bändien lisäksi ohjelmassa on esimerkiksi Meeri Koutaniemen valokuvanäyttely, monologi Diakonissalaitoksen perustaja Aurora Karamzinista, kirpputori, Elävä kirjasto, yhteislaulua, historiakierroksia, gregoriaanisen laulun opetusta, jättisaippuakuplia, ruokaa, pullakahvit, hattaraa ja paljon muuta.

Juhla on koonnut vuosittain yli tuhat kävijää, ja samaa odotetaan tälläkin kertaa.

”Kesän repivän rasismi- ja eriarvoisuuskeskustelun myötä tuntuu erityisen tärkeältä kutsua kokoon erilaisia ihmisiä yhteiskunnan eri laidoilta. Korttelijuhla on hyväntuulinen ja monimuotoisuutta juhlistava tapahtuma, johon mahtuvat ihan kaikki”, sanoo Diakonissalaitoksen toimitusjohtaja Olli Holmström.

Pienenä kulkutautisairaalana ja nuorten naisten kouluttajana Helsingissä aloittanut Diakonissalaitos on tänä päivänä valtakunnallinen yhteiskunnallinen säätiökonserni, jolla on 3200 työntekijää. Toiminta elää ajassa, mutta ydin pysyy samana: kaiken työn keskiössä ovat edelleen ihmisarvo ja lähimmäisenrakkaus.

Tänä vuonna Korttelijuhlan ohjelmaa on mukana järjestämässä myös Diakonissalaitoksen palveluliiketoiminta Rinnekodit sekä korttelissa toimiva Suomen Diakoniaopisto.

Diakonissalaitoksen ihmisarvotyötä juhlistava Korttelijuhla on ihmisten juhla.

Korttelijuhla
Aika: torstaina 24.8. klo 13–17
Paikka: Alppikatu 2, 00530 Helsinki
Koko ohjelma:https://www.hdl.fi/korttelijuhla

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.