Haagassa teematorstai punaisessa puukirkossa

Oletko huomannut, että torstaisin voi aterioida kirkon seurakuntasalissa. Hintakaan ei päätä huimaa 6 € aterialta. Ruoka on tehty seurakunnan keittiössä. Ennen ruokailua voi hiljentyä hetkeksi kirkkosalissa toteutetussa päivän rukoushetkessä. Se ei ole edellytys ruokailuun osallistumiselle. Ruokailutilan-teen jälkeen voit siirtyä kirkkosaliin, jossa on ohjelmaosuus: vierailija kertomassa aiheesta, jossa hän on asiantuntija tai jotain muuta kiinnostavaa. Ohjelman kokoaa seurakunnan vapaaehtoisista koottu työryhmä, jota tällä hetkellä johtaa vt. kirkkoherra Mari Mattson. Syksyn teemat on koottu esitteeseen, jota saat kirkolta. Teematorstain aihe on nähtävänä myös Kirkko ja kaupunki -lehdessä ja tietenkin seurakunnan nettisivuilla.

Käynnillä Teematorstaissa voit myös yllättäin huomata, että siellä käy muitakin kivoja ihmisiä. On tosi mukava tavata haagalaisia ja vaihtaa ajatuksia. Korona-ajan tämäkin tapahtuma oli tauolla, mutta nyt on ohjelma alkanut ja ruokaa tarjolla. Pistäydy kokeilemassa ja toteamassa, että meillä Haagassa on kelpo kohtaamispaikka Punainen Puukirkko.
Aikataulu torstaisin: Kello 12.00 hartaus kirkkosalissa, jonka jälkeen n.12.15 voi siirtyä lounaalle seurakuntasaliin (6 €). Kello 13 alkaa ohjelma (asiantuntijan puheenvuoro) kirkkosalissa.

Kaarina Johansson

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.