Aviapoliksen asuntokaavat etenevät

Kahden uuden asuinalueen asemakaavoitus Aviapolikseen etenee. Asuinalueista toinen sijoittuu aivan Aviapoliksen juna-aseman viereen, toinen melko kauaksi.
Annefred eteläinen sijoittuu Manttaalitien, Manttaalipuiston ja Äyritien viereen. Aviapoliksen rautatieasema on 1,5 kilometrin päässä.
Annefred eteläinen on reilut kaksitoista hehtaaria ja sinne tulee kaupunkimaiset asuinkorttelit noin 1200 asukkaalle.
Kaavamuutosalue käsittää myös monitoimitalon Atomin. Atomiin sijoittuvat päiväkoti, yhtenäiskoulu ja nuorisotila. Kaava-alueella sijaitsee myös useita puistoja, katuja ja torialueita.
Annefred eteläisen asuinkorttelit ovat umpikortteleita, joiden keskellä on sisäpihat. Alue on tällä hetkellä rakentamaton.
Aviapolis eteläinen -kaava puolestaan sisältää uutta asumista noin 650 asunnon verran. Se tarkoittaa noin tuhat asukasta. Kaava käsittää myös uutta liike- ja toimistorakentamista. Kolmen hehtaarin alue sijaitsee aivan Aviapoliksen rautatieaseman eteläisen sisäänkäynnin vieressä. Myös Vantaan raitiotie kulkee tulevaisuudessa läheltä.
Vantaan kaupunkisuunnittelulautakunta on omalta osaltaan hyväksynyt Aviapoliksen uudet asemakaavat. Lopullisen päätöksen tekee kaupunginvaltuusto.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.