​Veikko ja Lahja Hurstin avustusjärjestölle merkittävä lahjoitus

Avustusjärjestö Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry on saanut 30 000 euron arvoisen yhteislahjoituksen kauppaketju Tokmannilta ja elintarvike- ja päivittäistavaratuotteistaan tutulta Unilever Finlandilta.

Erilaisista päivittäistavaroista ja muista avustuksena jaettavista tuotteista koostuvan lahjoituksen taustalla on osapuolten 17.–30. lokakuuta järjestämä hyväntekeväisyyskampanja, jossa jokainen Tokmannilla kampanja-aikana myyty Pepsodentin, Comfortin, Surfin ja usean muun Unileverin brändin tuote kasvatti lahjoituksen arvoa.

Tokmanni ja Unilever Finland järjestivät hyväntekeväisyyskampanjan nyt jo kuudennen kerran peräkkäin. Yhteensä osapuolet ovat lahjoittaneet Veikko ja Lahja Hurstin avustusjärjestölle noin 170 000 euron arvosta erilaisia tuotteita.

– Heikki Hursti tekee yhdessä avustusjärjestönsä kanssa erittäin arvokasta työtä Suomessa asuvien ihmisten auttamiseksi. Me Tokmannilla olemme erittäin iloisia siitä, että voimme auttaa jo 1960-luvulla toimintansa aloittanutta avustusjärjestöä tuomaan joulumieltä ja konkreettista apua avun tarpeessa oleville, Tokmannin toimitusjohtaja Heikki Väänänen kertoo.

– Haluan kiittää paitsi Tokmannin ja Unileverin henkilökuntaa hyväntekeväisyyskampanjan järjestämisestä myös kaikkia asiakkaitamme, jotka hankkivat koteihinsa kampanjaan kuuluneita tuotteita ja kasvattivat siten lahjoituspottia, hän lisää.

Myös lahjoituksen vastaanottanut Veikko ja Lahja Hurstin avustusjärjestöä johtava Heikki Hursti kertoo olevansa ilahtunut ihmisten halusta auttaa apua tarvitsevia.

– Haluan jälleen sydämellisesti kiittää saamastamme tuesta. Lahjoituksen saaminen on upea asia, ja tuotteista on paljon apua ihmisille täällä meillä Suomessa, hän kertoo.

 

Kuvassa Lahjoitus luovutettiin Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyötä johtavalle Heikki Hurstille. Lahjoitustilaisuudessa paikalla olivat mm. Heikki Hursti (oheisessa kuvassa 3. oikealta), Unileverin Finlandin kategoriajohtaja Jouni Ahlqvist (3. vasemmalta) sekä Tokmannin ostajat Tiina Lipponen (1. vasemmalta) ja Heidi Sjöblom (2. vasemmalta), ostoassistentti Kirsi Puttonen (4. vasemmalta), toimitusjohtaja Heikki Väänänen (2. oikealta) ja hankintajohtaja Karri Pulli (1. oikealta).

Taustaa:

Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry on suomalainen kristillinen avustusjärjestö, joka tekee arvokasta työtä vähävaraisten auttamiseksi Suomessa. Järjestö toimii jakamalla vaate- ja ruoka-avustuksia ympäri vuoden niitä tarvitseville sekä järjestämällä erilaisia tapahtumia, kuten Helsingissä järjestettävä, vähävaraisille ja syrjäytyneille suunnattu Köyhien Linnanjuhla itsenäisyyspäivänä ja Joulujuhla jouluaattona.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.