Viinibaarin sisältävä Kauklahden K-Supermarket palkittiin Suomen parhaana

119
Eija Voutilainen ja Erkki Zaiedman palkintojen kera. Kuva: Sanna Manninen

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Helmikuussa 2021 julkistettiin vuoden 2020 parhaan kaupan valinta.

Koko Suomen parhaaksi valittiin Kauklahdessa toimiva K-Supermarket Lasihytti, jota luotsaavat Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen. Lisäksi kauppa palkittiin pääkaupunkiseudun parhaana.

Valtakunnan parhaan kaupan tittelin perusteluissa korostuivat selkeä asiakkaille näkyvä liikeidea, jossa on satsattu kaupan elämyksellisyyteen: kaupasta löytyvät muun muassa kahvipaahtimo, juustohuone ja viinibaari sekä laaja makeismaailma. Lisäksi K-Supermarket Lasihytissä on erittäin korkea asiakastyytyväisyys ja aktiivinen osallistuminen paikallisen yhteisön toimintaan, perusteltiin valintaa K-ryhmän tiedotteessa.

MTV-uutiset kertoi verkkosivullaan kesäkuussa 2019, että Kauklahteen avautuu Suomessa ainutlaatuinen ruokakauppa, sillä kaupassa voi nauttia viinejä ruokaostosten yhteydessä.

Myös ravintolauutisiin erikoistunut verkkomedia City.fi huomioi Kauklahden K-Supermarketin viinibaarin kesäkuussa 2019.

– Haluamme olla edelläkävijöitä ja viedä kulttuuria eurooppalaiseen suuntaan. Miksei ruokaostosten ohessa voisi istahtaa hetkeksi alas ja nauttia lasin viiniä tapasten kanssa, kertoi kauppias Erkki Zaiedman City.fi:n haastattelussa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.