Uuteen Lippulaivaan laaja ravintolatarjonta

Havainnekuvassa Lippulaivan sisäänkäynti Solmutorilta.

Espoonlahdessa keväällä 2022 aukeavaan kauppakeskus Lippulaivaan on tulossa yhteensä yli 20 ravintola-alan toimijaa.

Lippulaivan ravintola- ja kahvilatarjonta tulee pitämään sisällään sekä kotimaisia toimijoita että kansainvälisiä ketjuja. Mukana on myös täysin uusi toimija Suomen markkinoilla.

Citycon tiedotti lokakuussa 2021, että uuteen Lippulaivaan tulevat muun muassa seuraavat kahvilat ja ravintolat: Arnold’s, Bites Burgers, Burger King, Chatime, Espresso House, Fafa’s, Fire Wok, Gateau, Gourmet Burger, Itsudemo, KFC, Kotipizza, Kung Food Panda, La Locanda, Momo & More, Mr. Döner, Pomo D’or Pasta & Pizza, Subway sekä Sidewalk.

Lippulaivan ravintola- ja kahvilatarjonnasta löytyy myös uusi gourmet-hampurilaisiin erikoistunut ravintolakonsepti Gourmet Burger sekä Suomen markkinoilla täysin uusi toimija Chatime, joka on Taiwanista lähtöisin oleva, nykyisin 38 maassa toimiva teehen erikoistunut kansainvälinen ketju.

Lippulaivan ravintolamaailma Koggi sijoitetaan keskuksen katutasoon, minkä lisäksi ravintoloita ja kahviloita tulee myös muualle Lippulaivaan, muun muassa sisäänkäyntien yhteyteen. Koggiin sijoittuu kahdeksan ravintolaa.

Kiinnostus rakenteilla olevan kaupunkikeskuksen ravintola-alan toimijoille vuokrattavia tiloja kohtaan ylitti liiketoimintajohtaja Mari Laaksosen mukaan odotukset.

– Kysyntä Lippulaivan ravintola-alan vuokralaisille varattuja tiloja kohtaan yllätti sekä määrältään että laadultaan. Lippulaiva parantaa merkittävästi alueen ravintola- ja kahvilatarjontaa, ja olemme iloisia, että pystymme tarjoamaan Lippulaivan asiakkaille näin suuren määrän erilaisia ravintolakonsepteja, kertoi Mari Laaksonen tiedotteessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.