Tapiolan uusi Herkku, Suomen laadukkain ruokakauppa

Tapiolan Herkku avattiin samaan aikaan Stockmannin tavaratalon ja kauppakeskus Ainoan toisen vaiheen kanssa. Suomen laadukkain ruokakauppa tarjoilee espoolaisille ja muille herkkusuille parhaat raaka-aineet yhdistettyinä helppouteen.

Tapiolan uudessa Herkussa on tori- ja kauppahallitunnelmaa, laatuaterioita tiskiltä kotikeittiöön, yli 300 juustolajiketta ympäri maailman sekä leipiä ja leivonnaisia yhteensä yli 30:sta lähi- ja pienleipomosta.

Tapiolan Herkun myyntipäällikkö Jarmo Tyynelä, mitä uutta ja innostavaa on tarjolla?

”Saamme Tapiolan uuteen Herkkuun paljon uutuustuotteita ja kiinnostavia tapahtumia. Meillä on muun muassa uusia paistovalmiita tuotteita ja laaja luomutuotteiden valikoima. Erilaiset ruokavaliot on huomioitu, meiltä saa esimerkiksi hyviä gluteenittomia tuotteita ja vegaanivaihtoehtoja. Viikonloppuisin järjestämme kokkitapahtumia. Herkun 40 metriä pitkältä palvelulinjastolta saa juuri tarvitsemansa määrän haluamaansa tuotetta.

Tapiolan Herkussa työskentelee noin 100 ruokakaupan ammattilaista erilaisissa tehtävissä. Myyjiemme lisäksi esittelykokki, juustoneuvojat, liha-, kala- ja ruokamestarit sekä muut herkkulaiset ovat kaikki erittäin palveluhenkisiä ja ihania ihmisiä. Palvelemme asiakkaitamme arkisin klo 7-23, lauantaisin klo 7-21 ja sunnuntaisin klo 10-21. Kaikki palvelutiskimme ovat auki myös sunnuntaisin sulkemisaikaan asti.”

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.