Tapiolan urheilupuiston jalkapallostadionin toteuttamisesta kiinnostuneet selvillä

Tapiolan urheilupuistoon suunnitellulle jalkapallostadionille on etsitty toteuttajaa kevään aikana. Määräajassa suunnitteluvaraushakemuksen toimitti neljä tahoa.

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti 13.3.2017, että Tapiolan urheilupuiston alueelle käynnistetään osayleiskaavan laadinta ja tarveselvityksen laadinta monipuolisen monitoimihallin toteuttamiseksi sekä toteuttajan haku 6 000 katsojapaikan jalkapallostadionille.

Jalkapallostadionin toteuttajan haku käynnistettiin ilmoittautumismenettelyllä, jossa haettiin yrityksiä/yritysryhmiä, jotka ovat kiinnostuneita toteuttamaan jalkapallostadionin Tapiolan urheilupuistoon. Kaupungin tavoitteena on löytää taho, joka kehittää, suunnittelee, rakentaa ja rahoittaa Tapiolan urheilupuistoon jalkapallostadionin (noin 6 000 katsojapaikkaa) ja siihen liittyvät mahdolliset muut tilat ja järjestää toteutettavan kokonaisuuden toiminnalle toimintaperiaatteet ja hallintomallin.

Kaupunki myöntää valittavalle taholle suunnitteluvarauksen hankkeen kehittämistä ja suunnittelua varten.

Suunnitteluvarauksen hakumenettely oli avoin kaikille rakennus- ja kiinteistöalan toimijoille, joilla on kokemusta liikuntahankkeista ja liikuntarakentamisesta. Hakuaika päättyi 15.6.2017.

Suunnitteluvaraushakemuksen toimittivat seuraavat neljä yritystä/yritysryhmää:

  • Perustettavan yhtiön lukuun Espoon Tennistuki ry, Esport Arena Oy, Esport Honka Oy
  • SRV Yhtiöt Oyj
  • Tapiolan Jalkapallostadion Oy
  • Tapiolan Monitoimiareena Oy ja Skanska Talonrakennus Oy

Hakemukset arvioidaan alkusyksyn aikana. Suunnitteluvarauksesta päättää kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.