Otaniemessä on avattu Espoon bisneskeskus yritysten auttamiseksi

Business Espoon tupaantuliaisia vietettiin 17. tammikuuta kasvuyrityskeskus A Gridissä Otakaarella.

Uusiin tiloihin ja palveluihin tutustui lähes 500 kutsuvierasta. Tupaantuliaisissa jaettiin Espoon Vuoden 2018 yrittäjien kunniakirjat. Ne jakoi Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä.

Otaniemen kasvuyrityskeskuksen yhteydessä toimiva Business Espoo on uusi palvelumalli. Sen tavoitteena on helpottaa ja nopeuttaa yritysten ja yrittäjien asioiden hoitamista, kun palvelut ovat saatavilla yhden katon alta.

-Business Espoossa tehdään töitä, että jokainen alueella toimiva tai sinne sijoittumista harkitseva yritys tuntisi ja osaisi käyttää sen palvelut hyödykkeen. Yritysten muuttuvia tarpeita elinkaaren eri vaiheissa tutkitaan systemaattisesti. Verkosto testaa ja tuottaa jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja niihin. Tavoitteena on, että jokainen Business Espoon ammattilainen osaa selvittää yritysasiakkaan tilanteen ja ohjata verkostossa kerralla oikealle henkilölle, kerrotaan tiedotteessa.

Yritysten palvelutori palvelee sekä digitaalisesti että fyysisesti.

Bisneskeskuksessa toimivat Espoon kaupungin elinkeino- ja kaupunkikehitysyksikkö, Espoo Marketing Oy, Espoon Yrittäjät ry, Helsingin seudun kauppakamari, Uudenmaan TE-toimiston yrityspalvelut, YritysEspoo sekä koulutuskuntayhtymä Omnia.