Metroasema ja bussiterminaali ovat lisänneet Lippulaivan kävijämääriä

Espoonlahdessa sijaitseva Lippulaivan uusi kauppakeskus täyttää yhden vuoden.

Uusi Lippulaiva avautui 31. maaliskuuta 2022.

Samalla alueella sijaitsi aiemmin Lippulaiva-niminen kauppakeskus, joka purettiin uuden kauppakeskuksen tieltä. Purku- ja rakennustöiden ajan kauppakeskuksen toimintaa jatkettiin väistötiloissa nimellä kauppakeskus Pikkulaiva.

Uudella Lippulaivalla menee kävijämääriensä puolesta hyvin, ilmenee Citycon Oyj:n tiedotteesta.

– Espoonlahden metroasema ja bussiterminaali ovat nostaneet kaupunkikeskus Lippulaivan kävijämäärät huimaan kasvuun, ja kävijämäärissä on alkuvuoden aikana nähty peräti 50 prosentin kasvu, tiedottaa Citycon.

Vuoden alkupuolella Lippulaiva alkoi päästä täyteen toimintaansa alueen liikenteen solmukohtana, kun joulukuun alussa avautui Espoonlahden metroasema ja helmikuussa aukesi uusi bussiterminaali. Sekä metroasemalta että bussiterminaalilta on suora yhteys Lippulaivaan.

– Kävijämäärät ovat keskuksen avauksesta lähtien kehittyneet hyvin, ja suurin kasvu nähtiin nyt alkuvuodesta, kun sekä metro ja että uusi bussiterminaali on saatu käyttöön. Tällä hetkellä keskuksen vuosittainen kävijämäärä on ennakoidussa tavoitteessaan eli kahdeksassa miljoonassa. Joinakin viikkoina on kävijämäärissä jopa menty yli tavoitteen, kertoo keskuspäällikkö Karoliina Hurmerinta tiedotteessa.

Lippulaivan yksivuotissyntymäpäiviä juhlitaan kaupunkikeskuksessa erilaisin tapahtumin koko viikon maanantaista sunnuntaihin 27.3.–2.4.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.