Kasmir tuo valoa pimeään syksyyn – esiintyy yhdellä tämän vuoden harvoista keikoistaan Sellosalissa

Harvakseltaan kuluneen vuoden aikana keikkaillut Kasmir esiintyy Sellosalissa 1. marraskuuta tuoreen keikkakokoonpanon kera. Artistin viimeisin Valmis-albumi julkaistiin helmikuussa, ja konsertissa kuullaan niin uuden levyn kappaleita kuin aiempia hittejäkin.

Valmis-albumin kappaleiden on kuvattu heijastelevan tekijänsä yksityiselämää, hyvässä ja hieman huonommissakin hetkissä ja vaiheissa.

Se on itselle tietynlainen katsaus omiin elämänmuutoksiin artistina ja parisuhteessa. Siitä nimikin kertoo – ei siitä että elämä olisi valmista vaan juuri päinvastoin, olet valmis aina kullakin hetkellä just niin kauan vaan kun jotain uutta taas tulee esiin. Valmis hetkessä, valmis johonkin uuteen, Kasmir kommentoi Valmis-albumiaan.

Vain elämää -ohjelmassakin edelliskaudella vierailleella Kasmirilla on takanaan kiireinen vuosi, kun elokuussa julkaistiin myös artistista kertova kirja ”Annoskateus” (WSOY), jossa avataan artistin tietä kokista koko kansan laulaja-artistiksi.

Kasmirin kolmas albumi saa lähtölaukauksen lokakuun lopussa, jolloin julkaistaan tulevan levyn ensimmäinen single Valoo.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.