Ilmaisfestivaali levittäytyy Espoon Rantaraitille

Ilmaisfestivaali Rantaraitti soi! järjestetään kolmatta kertaa.

Kamarimusiikki soi kalliolla ja jazz juoksureitin varrella Espoon Rantaraitilla.

Kamarimusiikkifestivaali Rantaraitti soi! tuo elävää musiikkia kesäiseen Espooseen 7.–11.6.2023.

Festivaalin aikana Espoon suositun Rantaraitin varrella nähdään pienoiskonsertteja, joissa esiintyvät muun muassa jazzbändi Nujakka, Chick Corean musiikkia esittävä trio King Cockroach, We Guitar Duo ja harmonikkaduo Le JarGon.

Pääsymaksuton festivaali järjestetään jo kolmatta kertaa.

Sen perustivat harmonikkataiteilija Sini Ström ja kitaristi Henrik Holmström, joille Espoon rantaviivaa pitkin kulkeva Rantaraitti on tuttu paikka.

Yksi tapahtuman kantavista ajatuksista on tuoda korkealaatuista kulttuuria keskelle tavallista elämää.

– Yleensä ihmiset menevät festivaalille, mutta tämä festivaali tulee ihmisten luokse. Konserttipaikoiksi on valittu Rantaraitin varrelta tunnelmallisia kohteita, joihin voi tulla kauempaakin nauttimaan musiikista ja maisemista, Henrik Holmström kertoo tiedotteessa.

Eri puolille Rantaraittia ilmestyvät musiikkiesitykset tavoittavat varta vasten ilmaantuneen yleisön lisäksi myös sattumalta paikalle saapuneet kulkijat, joita suositun ulkoilureitin varrella riittää.

– Voit kuulla barokkimusiikkia metsässä, fuusiojazzia kalliolla, nykymusiikkia rannalla tai latinalaisia rytmejä lenkkipolulla. Konsertteihin voi törmätä sattumalta ja osaa ohjelmasta ei paljasteta ennakkoon, sanoo Sini Ström.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.