Espoon Karatalossa järjestetään iltapäivädiskoja yli viisikymppisille

Dj Mikke soittaa Karatalon iltapäivädiskossa.

Suur-Leppävaaran alueella sijaitseva Karatalo on aloittanut K50-iltapäivädiskot. Ensimmäinen disko pidettiin 11. helmikuuta ja seuraavat diskot ovat 11. maaliskuuta ja 8. huhtikuuta kello 14-16. Tilaisuuksiin ei ole pääsymaksua, ja musiikkia soittaa elävä tiskijukka.

– Iltapäivädiskot ovat uutuus Karatalon kevään ohjelmassa. Meillä on aiemmin järjestetty lasten ja koko perheen diskoja. Myöhemmin keväällä on Kevät-Kutitus -disko sunnuntaina 14. huhtikuuta. Se on tarkoitettu koko perheelle, kertoo kulttuurituottaja Marianne Marttila.

Mistä lähti idea K50-diskon järjestämiseen?

– Meillä on aiemmin järjestetty Senioriaamuja, mutta halusimme kokeilla jotakin uutta. Espoon Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut päättivät yhdessä tehdä iltapäivädisko-konseptin keväälle, mukana ovat myös muun muassa Sellosali, Kulttuurikeskus ja Kannusali. Ikärajoitusta ei kaikissa paikoissa ole, Marianne Marttila vastaa.

Marttila toivoo, että espoolaiset löytävät iltapäivädiskoon.

– Ainakin vastaanotto oli Sellosalissa sekä Kulttuurikeskuksessa ollut positiivinen. Karatalon ensimmäisessä diskossa 11. helmikuuta oli paikalla muutamia ihmisiä, mutta mukaan mahtuu.

Karatalon K50-diskossa soitetaan kotimaisia sekä ulkomaisia 1970- ja 80-luvun diskohittejä.

– Biisitoiveita saa esittää paikan päällä DJ:lle.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.