Ensimmäinen RytmiFest järjestettiin Tapiolan nuorisotilassa

Tapiolan nuorisotilassa järjestettiin 9.5.2019 ensimmäinen RytmiFest -tapahtuma.

Ilta toteutettiin yhteistyössä Tapiolan nuorisotilan ja Me osalliset ry:n kanssa. Yhteistyön tavoitteena on mahdollistaa yhdenvertaisuutta ja osallisuutta sekä saada kaikki espoolaiset nuoret käyttämään nuorille suunnattuja palveluja.

Illan teema oli musiikki, josta saatiin nauttia monessa muodossa. Paikalla oli liikkuva musiikkiluokka Rytmirekka teknologisine musiikkilaitteineen, jossa jokainen pääsi kokeilemaan soittamista ja tekemään omaa musiikkia. Illan aikana kuultiin myös livemusiikkia, kun lavalla esiintyi Emma sekä Vahtera.

Me osalliset ry:n tavoitteena on kehittää osallisuutta lisäävää vapaa-ajan toimintaa erityistä tukea tarvitseville nuorille yhteistyössä Espoon nuorisotoimen kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on edistää kohderyhmään kuuluvien nuorten osallisuutta lähiyhteisössä ja yhteiskunnassa, sekä edistää toimintaa siellä missä muutkin nuoret ovat ja käyttää jo olemassa olevia kaikille tarkoitettuja nuorten palveluja. Toimintamuodot perustuvat nuorten toiveisiin ja näkemyksiin siitä, millaista vapaa-ajan toiminnan tulisi olla ja missä yhteyksissä sitä tulisi järjestää.

Nuorten kommentteja tapahtumasta:

Tein kaikkea, Rytmirekka oli paras.”

Rekka var jätte fint!”

Oli kivaa, tein oman biisin.”

Oli kivaa, sain soittaa viulua!”

Riikka Ahonvala

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.