Kevin Keeganin aikanaan omistama Jaguar E-type on entisöity

E-Type UK on saanut päätökseen vuoden 1972 Series 3 V12 Roadster Jaguar E-Type -sarjan täydellisen entisöinnin. Auto on ollut aikanaan entisen Liverpoolin ja Englannin legendan, Kevin Keegan OBE: n omistuksessa. Omistaja tilasi sarjan pieniä päivityksiä, mukaan lukien uuden pakoputkiston ja puisen ohjauspyörän.

E-tyypin restauroinnin asiantuntija, E-Type UK, on ​​saanut päätökseen maineikkaan 1972 Series 3 V12 Roadsterin entisöinnin.  

Auton alkuperäinen väri on Jaguar Willow Green. Auto on nyt saatu näyttämään 

siltä kuin se olisi rullannut suoraan tuotantolinjalta kuten vuonna 1972. Auto oli ennen entisöintiä ollut pahassa kolarissa. Tarkastuksen yhteydessä havaittiin, että suurin osa vaurioista oli onneksi pinnallisia ja runko oli ehjä – omistajan suureksi iloksi. Kun auto oli riisuttu metalliosista alkoi korin korjaustyö. Samalla korjattiin irrotetut metalliosat. Paneelit puhdistettiin, karkaistiin ja hiottiin. Sitten saivat sisustuksen nahkamateriaalit kunnon käsittelyn.

Kun auto oli maalattu aloitti tiimijoukkue työn viimeiset vaiheet. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut urheilupakoputket ja 14 tuuman Motor-Lita-ohjauspyörä asennettiin täydellisen ajokokemuksen aikaansaamiseksi ja V12: n urheilullisen estetiikan huipennukseksi. E-Type UK -yhtiön perustaja Marcus Holland sanoi: “Olemme erityisen ylpeitä tästä restauroinnista ja olemme ilahtuneita tavasta, jolla tiimimme saattoi työn loppuun. Olemme paitsi iloisia siitä, että olemme toimittaneet asiakkaallemme auton täydellisessä kunnossa, ja meille on myös suuri kunnia, että olemme osallistuneet tämän ikonisen brittiläisen urheiluauton tarinan jatkumiseen. “