Äänestä suosikkiasi vuoden autoksi ja voita renkaat!

Äänestä Vuoden Auto Suomessa 2021 -finalisteista omaa suosikkiasi ja voita Continentalin upouudet autonrenkaat tai Korrek Pro -ammattipinnoite autoosi!

Lukijanamme sinulla on nyt mahdollisuus osallistua äänestämällä yleisön suosikin valintaan Vuoden Auto Suomessa 2021 -kilpailun kuuden finaaliin selviytyneen uutuusmallin joukosta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Continentalin upouudet autonrenkaat ja auton ammattipinnoitus Korrek Pro. Arvonta toteutetaan pandemian takia ilman yleisöä järjestettävän Auto- ja Liikennegaalan yhteydessä tammikuun 27. päivänä.

Gaala striimataan suorana lähetyksenä ISTV:n välityksellä. Lisäksi kooste gaalan huippuhetkistä esitetään MTV3 kanavalla lauantaina 30.1. sekä sunnuntaina 31.1.

Ehdokkaina olleiden 27 uutuusmallin joukosta Auto- ja liikennetoimittajat ry:n jäsenet äänestivät finaaliin kuusi kilpailijaa, jotka ovat Peugeot 2008, Porsche Taycan, Renault Captur, Škoda Octavia, Toyota Yaris ja Volkswagen ID.3.

SÄHKÖAUTOJEN ESIINMARSSI

Vuoden Auto Suomessa 2021 -kärkikuusikkoon yltäneitä automalleja yhdistävä tekijä on sähköisten voimalinjojen todellinen esiinmarssi. Porsche Taycan ja Volkswagen ID.3 ovat aina täyssähköisiä, ja Peugeot 2008:n saa myös täyssähköisenä. Ladattavia hybridejä finaalissa edustavat Renault Captur ja Škoda Octavia ja hybridejä Toyota Yaris.

Nyt jo seitsemännen kerran jaettava virallinen Vuoden Auto Suomessa -titteli on Auto- ja liikennetoimittajat AuLi ry:n tunnustus erinomaista vastinetta rahalle tarjoavalle autouutuudelle Suomessa.

Ammattilaisten äänestyksessä painotetaan uutuusarvon ohella auton rahalle tarjoamaa vastinetta, ajettavuutta, mukavuutta, tiloja, teknistä edistyksellisyyttä ja ympäristöystävällisyyttä. Toimittajien valintakriteereissä arvostetaan myös muotoilua sekä suomalaisia ostajia kiinnostavia varusteita ja tarjolla olevia mallivaihtoehtoja.

Sinä voit itse määrittää omat perustelusi haluamallasi tavalla. Pääasia on, että osallistut, sillä siten voit voittaa itsellesi Continentalin tuliterän autonrengassarjan tai huippulaadukkaan Korrek Pro -ammattipinnoitteen autosi suojaksi.

Siirry nyt äänestämään klikkaamalla linkkiä sivun yläpalkista.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.