Syksyn ja talven 2022 muoti on rento, mutta näyttävä

Ajattomat ja laadukkaat vaatteet ovat vastuullinen valinta ja säilyvät vaatekaapin kulmakivinä sesongista toiseen.

Syksyn 2022 mallistot ovat saapuneet myymälöihin. Nyt sekä ulko- että sisävaatteissa panostetaan laatuun, mukavuuteen ja tyylikkyyteen. Myös koronapandemia-aika näkyy yhä syksyn mallistoissa, joissa tulee olemaan paljon pehmeitä materiaaleja sekä joustovyötäröitä niin vapaa-ajalla kuin formaalimmassakin pukeutumisessa. Muodin syys- ja talvimallistojen fokuksessa jatkavat myös kiertotalous ja vastuullisuus.

”Kuluttajat odottavat valmistajilta pitkäikäisiä, jälleenmyyntiarvonsa säilyttäviä tuotteita. Tämä näkyy selvästi myös tämän syksyn ja talven mallistoissamme laadukkaina materiaaleina, kätevinä yksityiskohtina sekä panostamisena tuotteen kestävyyteen. Syksyn ja talven muodissa on lisäksi paljon mukavuusajattelua ja mukavuus onkin tullut jäädäkseen”, kertovat Stockmannin naisten muodin kategoriajohtaja Maiju Niskanen ja miesten, lasten ja urheilumuodin kategoriajohtaja Riku Lyly.

Monet tulevan kauden tuotteista on suunniteltu monikäyttöisiksi; sama vaate sopii hyvin niin kotioloihin kuin ihmisten ilmoille. Mallistot kestävät tyylillisesti ja laadullisesti aikaa, ja ovat yhdisteltävissä asuihin, myös eri sesongeissa.

Miesten syystyylin perusta syntyy hyvistä klassikkotuotteista

Syksyn väreissä nähdään hehkuvaa pinkkiä, punajuuren sävyjä ja leijonan keltaista

Syksyn ja talven naisten muoti on rentoa, mutta tyylikästä ja näyttävää. Hehkuvia, mausteisia värejä ja klassisia kuoseja voi yhdistää helposti kirkkaisiin sävyihin, kuten hehkuvaan pinkkiin ja viileään laventeliin. Myös näyttävät kirkkaan pinkit asusteet päivittävät tyylin helposti uuteen kauteen. Kaunis punajuuren sävy tarjoaa maltillisemman vaihtoehdon räväkälle pinkille.

”Omaa tyyliä voi päivittää kätevästi vaikkapa pehmeillä asusteilla, kuten trendikkäällä neulehupulla, pirteällä huivilla tai pörröisellä pipolla. Tänä talvena ulkovaatteissa muhkeat toppatakit ovat edelleen trendin harjalla. Lisäksi tikkikankaat ovat yhä pinnalla. Moneen taipuva tikki toimii niin asusteissa kuin takeissa ja liiveissä. Housut ovat leveälahkeisia ja linjat soljuvia. Monissa vaatteissa nähdään isoja huomion herättäviä taskuja”, kertoo Niskanen.

Miesten syystyylin perusta syntyy hyvistä klassikkotuotteista. Ajattomat ja laadukkaat vaatteet ovat vastuullinen valinta ja säilyvät vaatekaapin kulmakivinä sesongista toiseen.

”Yhdistelemällä perusvaatteita uudella tavalla luot tyylin, jossa on paljon tuttua ja jotakin uutta. Panosta laadukkaisiin materiaaleihin, viimeisteltyihin yksityiskohtiin ja hyvään istuvuuteen. Kerrospukeutuminen on enemmän kuin sallittua”, vinkkaa Lyly.

Paitatakki on edelleen valinta sesongeista riippumattomaan pukeutumiseen sekä yhdistyy helposti lämpimään neuleeseen ja rentoon toppaliiviin. Trendikkäät harmaan sävyt näkyvät nyt myös miesten syysmuodissa. Harmaan sävyjä voi yhdistää herkullisiin syksyn väreihin, kuten leijonan keltaiseen, lämpimään oranssiin ja tumman vihreään.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.