Sunsoundi

Sunsoundi tarjoaa äänentoisto- ja karaokepalveluja Uudenmaan alueella. Meiltä voi vuokrata erilaisiin juhlatilaisuuksiin tai illanviettoihin laadukkaan äänentoiston karaokemahdollisuudella tai ilman. Myös illan musiikki-isännöinti järjestyy tarvittaessa.

Olen kohtuullisen tuore yrittäjänä ja teen sitä varsinaisen työn ohessa. Yritystoiminta on alkanut vuoden 2019 alkupuolella.

Idea palveluiden tuottamiseen syntyi sitä kautta, kun itse vuokrasin vähän vastaavan palvelun Helsinkiläiseltä yritykseltä. Ellen itse olisi jo kokenut äänentoiston käyttäjä, olisi sormi varmaan löytänyt tiensä suuhun melko pian. Yritykseni idea onkin tuottaa mainitut palvelut mahdollisimman vaivattomasti ja vielä kilpailukykyiseen hintaan. Juhlia järjestettäessä on paljon muutakin puuhaa, joten äänentoistoon tai karaoken virittelyyn ei tarvitse kulua tavattomasti aikaa ja kaiken vuokraukseen liittyvän tulee olla helppoa sekä selkeää.

Olen asunut Järvenpäässä valtaosan elämästäni 70-luvulta saakka. Koulut ylioppilaaksi saakka kävin Järvenpään keskustassa. Asun tälläkin hetkellä Järvenpäässä.

Teuvankatu 8 I 17
04430 Järvenpää

www.sunsoundi.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.