PEPE WILLBERGIN JUHLAVUOSI 2016 HUIPENTUU LOKAKUUSSA STARTTAAVAAN LEGENDA-JUHLAKIERTUEESEEN

Pepe Willbergin ensimmäinen pitkäsoitto täyttää tänä vuonna 40 vuottta. Kestohitti ”Saat miehen kyyneliin” täyttää 50 vuotta ja artisti itse 70 vuotta, joten juhlavuoteen on todellakin aihetta!

LEGENDA -Juhlakonserteissa kuullaan Pepe Willbergin musiikkia kuudelta vuosikymmeneltä: rakastetuimpia hittejä, kultalevyn ( 2014 ) suosikkeja sekä makupaloina komeita tenoriaarioita.

Maamme eturivin laulajiin lukeutuva Pepe Willberg haluaa kiitoksena uskolliselle kuulijakunnalleen järjestää huippuorkesterin kanssa juhlakiertueen läpi Suomen. Orkesteri kiertää laajennetulla kokoonpanolla jousien, puhaltimien ja patarumpujen kera. Konserttikiertue alkaa Porista 12.10 ja huipentuu Rovaniemelle 6.11.

Pepe Willberg tunnetaan monipuolisena laulajana ja tulkitsijana, jonka ääni on ainutlaatuinen. Laulajana hän ei kuulu mihinkään tiettyyn genree, vaan yllättää monipuolisuudellaan kerta toisensa jälkeen. Willbergiä on sen vuoksi vaikea verrata keneenkään toiseen suomalaisartistiin.

Suomalaisen musiikkitaivaan elävä legenda, Pepe Willberg, aloitti muusikonuransa 1960-luvun alussa Islanders-yhtyeen komppikitaristina. Tämän jälkeen hän on toiminut muun muassa Jormas ja Pepe & Paradise -yhtyeiden solistina. Oman soolouransa lisäksi Willberg on ollut mukana myös Finntastic-, ja Poptenorit -kokoonpanoissa. Hän oli myös mukana ennätyksiä rikkoneessa Mestarit -kokoonpanossa 1990-luvun loppupuolella. 

Pepe Willberg sai uralleen huimaa nostetta, kun 2014 julkaistu, valtaisaksi arvostelumenestykseksi muodostunut Pepe & Saimaa -albumi myi kultaa.

Viime aikoina Willberg on ottanut ohjelmistoonsa myös muutamia tenoriaarioiden klassikoita ja laajentanut siten repertuaariaan uudelle alueelle.

Kiertueaikataulu pepewillberg.net    

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.