Vesihuoltotyömaa sulki Petikontien risteyksen Kehä III:lla

Ajoliikenteen kiertoreitit.

Länsi-Vantaalla on alkanut vesihuoltolinjan saneerausurakka, joka vaikuttaa Kehä III:n liikenteeseen Martinlaakson ja Petikon kohdalla.

Petikontien risteys Kehä III:lla lännen suuntaan on suljettu 20. huhtikuuta alkaen. Liittymän sulkemisen jälkeen ajoneuvoliikenne Petikkoon ohjataan Vihdintien sekä Martinlaakson kautta. Helsingin seudun ympäristöpalveluiden HSY:n mukaan liittymä avataan liikenteelle jälleen viimeistään maanantaina 31. lokakuuta 2022.

Myös kevyen liikenteen väylä Kehä III:lla on suljettu välillä Askistontie – Variston ylikulkukäytävä. Pyöräilijät ja jalankulkijat opastetaan kulkemaan Hämeenkylän ja Martinlaakson kautta.

HSY saneeraa runkoviemärin Petikon ja Variston alueella ja kasvattaa samalla viemäröinnin kapasiteettia.

Hankkeessa saneerataan myös Kehä III:n alittava runkovesijohto sekä rakennetaan uusi jalankulku ja pyöräilyväylä Kehä kolmen eteläpuolelle. Urakoitsijana toimii GRK Infra Oy. Urakan kesto kokonaisuudessaan on kesäkuun loppuun 2023.

Alueella on käynnissä myös Kehä III:n parannushanke, josta vastaa Väylävirasto. Hankkeet tekevät yhteistyötä työnaikaisissa liikenteenohjaussuunnitelmissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.